torstai 9. lokakuuta 2014

Pari epäonnen päivää + Molo Kids -arvonnan uusi voittaja !

Huhhei mitkä päivät. :D

Eilisen työpäivän aikanani onnistuin hävittämään avainnippuni jonnekin. Prkl. Kotiavaimet, autonavaimet, työpaikan kulkupalikat.. Ei paljoo naurattanut!

Auto jäi sitten työpaikalle ja kotimatka piti tehdä julkisin. Ihana vesisade muistutti kyllä siitä miksi auto on mukava. Kangaskengät, ei sateenvarjoa. Olin ihan märkä!

Päiväkodille saapuessani ei paljoa hymyilyttänyt kun piti dallata likomärillä sukilla. :DD Avaintarinan kuuli myös päiväkodin täti! :D

Nooooh, olin sitten tilannut meille tyypin avaamaan kotioven ja kylmissämme odottelimme innolla sisäänpääsyä. No mutta kappas, homma vaan kesti ja kesti ja kesti! Kun oltiin odoteltu melkein puoli tuntia sovitun ajan yli, päätin soittaa tällä herralle, ja hemmetti, hän oli unohtanut kokonaan. :D Semmonen 45min kylmänä, märkänä ulkona oli KOKEMUS. Katseltiin kaapoa, Samu istui sylissäni. "Kyllä se kohta tulee, Samu." :D


No, tulihan se lopulta ja oman mokansa takia ei edes veloittanut meiltä ovenavauksesta mitään. :)))

* *

Sitten vielä tämä toinen epäonnen päivä. Koska autoni jäi työpaikalle, jouduin tänään sitten turvautumaan meidän omaan taksikuljetukseen. No mut paskat, nukuin sitten pommiin! En mä onneksi töistä myöhästynyt, mutta piti sitten mennä ihan tavan taksilla. ;) Kuski oli onneks erittäin kiva ja mukava. Höpöteltiinkin koko matka. :)

**

Että semmosta. :D Joskohan huomenna ei tapahtuisi mitään epäonnekasta. ;D Huomenna Samukin lähtee illasta mummolaan, kun mä suuntaan työkaverini kanssa JHL:n (liitto) nuorten juttuun Naantalin kylpylään. Tosi ihanaa lähteä!

**

Mutta sitten vielä uusi voittaja tuolle arvonnalle, kun edellinen ei tavoitteluista huolimatta ole sähköpostiaan ilmoittanut.

Onnea L-E ! :)))) (laitan sun s.postin eteenpäin Tenavalinnalle!)

2 kommenttia:

  1. Oho, hetken olin että häh ja sitten että jeejee :D. Kiitos, hyvin arvottu toisella kertaa ;).

    VastaaPoista

Piristäisitkö vähän? :)