maanantai 4. elokuuta 2014

Niin se arki koittaa pienemmällekin.

Huomenna on se hetki, kun on tuolla pienemmälläkin edessään paluu arkeen.

Hyvillä mielin tuntuu poitsu olevan, kun pääsee taas sinne ihan omaan päiväkotiin, kesällä kun oltiin siellä päivystävässäkin muutama viikko.

Jännäähän tää on silti ! :) Vaihtovaatetta ym. tarpeellista on tänään pakkailtu, jotta aamusella saa sitten täytettyä pojan lokeroa. Uudet tossutkin ovat vielä hankintalistalla, edelliset onneksi passaavat vielä hetken.

Pojan mielestä odotetuinta on se kun näkee ne kaverit, äiti taas miettii, että onkohan sinne tullut paljon uusiakin lapsia.. :)

* *

Eilen hain pojan reissustaan, jossa oli ollut kivaa.. ♥ Kuvia saadaan kuulemma jossain vaiheessa postitse kotiin. :) Väsynythän tuo oli, kun 10min lähdöstämme nukahti ja nukkuikin kotiin asti, eli n. 1.5h. Pallero. ♥

* *

Tänään on vaan nautittu yhdessäolosta. :) Ulkoiltu, nautittu auringosta, herkuteltu mm. nyt iltapalaksi itsetehtyä lohipiirakkaa. MUMS. Samu polskutteli hetken pihalla altaassakin. Eipä näitä kesäkelejä enää voi järjettömän kauaa olla, niin hyvä nauttia nyt vielä kun kerkee. ^^'


Samu myös sai kuin saikin tuon jättiläismäisen palapelinsä tehtyä, avustusta tarvitsi erittäin minimaalisesti. Lähinnä yritin neuvoa katsomaan mallikuvasta vähän oikeita värejä. On se vaan taitava ja oli kyllä itsestään erittäin ylpeä kun sai tuon tehtyä. Nyt kun vaan pysyy palat tallessa. ^------^ (Oisin videonkin lisännyt, mut tuli vaan, että epäonnistui!)


Nyt UNTA ! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)