sunnuntai 17. elokuuta 2014

Budapestissä Sziget -festareilla lapsen kanssa

♥ Jihuuuu, moi! :) Tosiaan, me vietettiin Samun kanssa neljä päivää Budapestissä Sziget -festareille ja NASTAA oli. ♥

Lennettiin Budapestiin tiistaiaamuna ja takaisin tultiin perjantaina myöhään. :)

Reissu meni valitettavan nopeasti ja paljon asioita jäi tekemättä.

Festarialue oli valtava ! Siis huh ! Festari järjestettiin saarella, jota mekään ei edes ehditty kokonaan käymään läpi. Kokonainen viikko olisi ollut riittävä siihen.. :)

Ajan vähyydestä huolimatta me nautittiin ihan täysillä. Käytiin eläintarhassa (,josta lisää toisessa postauksessa, piipahdettiin Budapestin kaupungissa (tästäkin lisää) ja hengailtiin festareilla.

Me majoitutiin perheleirintäalueella, joka oli tosi jees.. :) Käytännössä se oli siis ISO leikkipuisto, joka oli aidoin eristetty muista alueista. Alueelle pääsivät vain he, joiden perheissä oli alle 14-vuotiaita lapsia.  Leikkipuiston valtavat putkiliukumäet ja muut puuhat olivat vapaasti meidän käytettävissä. Samoin kuin alueella oli leikkiteltta, jossa oli lapsille paljon erilaisia leluja. Siellä meillä kuluikin aika monta hetkeä, mm. Unoa pelatessa. ;)

Meillä oli myös tavalliset vessat ja suihkut, jeesss ! :) Monilla muilla kun taisi olla vain bajamajat ja semmoiset. :D Vähän luksusta siis lapsiperheille.

Siirrytään sitten kuitenkin kuviin, joita tulikin otettua ihan mukavasti. Järkkäri tosin olisi ollut mahtava. Festaripaikka oli koristeltu tosi kivasti erinäisin valoin, mutta mun kameralla saati puhelimella ei oikein hyviä kuvia saanut. 

Yritetään vähän edetä järjestyksessä, eli lähdöstä alkaen... :)


Auto jätettiin Lentoparkkiin, joka olikin kyllä erittäin näppärä! :)


Festarisaarelle päästiin ylittämällä iso silta. Sitä tulikin ylitettyä monenmonta kertaa. :D

Festareilla kävelyä oli muutenkin aika paljon kun alue oli niin iso. Tuonne saapuessamme tajusimme, ettei siellä voinut maksaa korteilla eikä käteisellä vaan piti olla erityinen paypass -kortti. :D No ei siinä mitään, mutta niihin pisteisiin oli aivan järkyttävät jonot kokoajan.. :/ Siispä melkein heti alueelle tultuamme ja teltan pystytettyämme, suunnattiinkin sitten "läheiseen" kauppaan. :) Siis oli se kai suht lähellä, mutta raskaalta se tuntui auringon porottaessa kuumana. :D

Tämä paypass osoittautui kuitenkin lopulta erittäin näppäräksi kortiksi. Kortti, siis tavallisen pankkikortin kokoinen, johon ladattiin pisteissä rahaa ja korttia koneelle vilauttamalla sai ostoksensa maksettua. :) Tämän maksukoneen näytössä vilahti myös aina kortin senhetkinen jäljelläoleva saldo! Tää oli HYVÄ!


Kaupasta tullessamme, pääsimmekin hetkeksi pyörän kyytiin. ;) Tämä maksoi 500 Unkarin forinttia, eli vähän yli 1,5€. Pieni hinta melko suuresta helpotuksesta ! 



Heti ensimmäisenä päivänä lähdettiinkin päälavan luokse katsomaan ihania ilmapalloja, joita oli 20.000 ♥ Vitsit, näytti kyllä upeelta kun ne kaikki vapautettiin, mekin siis Samun kanssa omamme. Harmi kun tää Blogger tekee videon laadun aivan järkyttävän huonoksi.


Pariin otteeseen nautittiin festareilla noita jäähilejuomia, nam ! :)  Viimeisenä päivänä meillä oli myös ohjelmassa käydä tuossa festareiden maailmanpyörässä eli Sziget Eye:ssa, mutta valitettavasti jostain syystä se ei ollutkaan auki.. : ( Harmitus oli kyllä valtava. Lopulta kun kello oli jo puoli kaksi, meidän oli pakko lähteä teltta-aluettamme kohti. Klo 12 sen piti aueta, mutta siellä oli vain "closed" -kyltti. : ( HÖ.


Tuossa vielä aivan superupea pulloista tehty lohikäärme-teos. :)) Pimeällä se oli aivan ihana! ♥


Hyödynnettiin kauppaa ja ostettiin sieltä evästä.. :) Syötiin myös intialaista (,joka oli hyvää, mutta vähän turhan vahvasti maustettua) sekä mm. pizzaa. :D Namnam. Tervellistä, eikös? :D

Skrillexiä käytiin myös katsomassa♥ Samulla kuulosuojaimet päässä tietty (kiva naapuri kun lainas:))))) ! Meininki oli hurja. :D Hyvää musaa, mutta ei siellä hirmusen kauaa voitu olla. :)
* * *

Nomutta, meillä oli ihanaa. ♥_____♥ Mielellään lähdetään uusiksikin. :))

Jatketaan toisissa postauksissa sitten, nyt unosille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)