sunnuntai 10. elokuuta 2014

Flipflopit äidille CHECK (Samullekin, I hope♥), teltta CHECK, melkein kaikki muu puuttuu :D

Voi että. :D Me ollaan kyllä kohta PULASSA . Reissu vaan lähestyy ja tuntuu siltä, että kaikki puuttuu.

Meidän ulkomaan telttaretkeemme (:P) on enää muutama päivä. Ihan superhypermahtavaa, mutta vähän stressaa näiden tavaroiden kanssa. o.O

Haettuani Samun tänään aamulla päiväkodista, mentiin sitten Itikseen vähän pyörähtämään, että löydettäisi molemmille flipflopit ja mahdollisesti uudet uikkarit. :) Noooooh, kierrettiin vaikka mitkä kaupat, mutta lopputulos oli aika surkea. Itselleni sain flipflopit New Yorkerista, jossa niitä oli jäljellä 3 paria ja nämäkin ovat kokoa liian isot, mut se ei kyllä haittaa.  Hintaa näillä oli huikeat 3,90€, jes! * * Ainoa liike mistä oltaisi löydetty Samulle tuommoset oli Anttila, jossa ne olisi maksanut 20€. Merkkituotehan ne olisi ollut, mutta mä en todellakaan mistään tommosista maksa niin paljoo.


Mä muistelen, että ainakin joskus muinoin flipfloppeja sai joka paikasta muutamalla eurolla. Myös H&M:ssä muistelen niitä joskus olleen, jopa niitä lasten versioita. Muistaako joku muu myös saman?

Lopputulos siis se, ettei Samulle tuommosia nyt sitten löytynyt ollenkaan. :/ Laiton vielä meidän paikalliselle fb-kirpparille kyselyä, että löytyisikö keltään, mutta saapa nähdä? Nuo olisi vaan niin mukavat kohteessamme.

Plus että uikkaritkin jäi oikeastaan kokonaan katsomatta, kun ärsytti vaan. :D Joka paikassa kyllä myydään bikinien yläosia, muttei niitä sellaisia toppi-mallisia. Mä kun en mihinkään tavallisiin bikineihin itseäni tunge!

Omien flipfloppieni lisäksi saatiin hankittua teltta, mutta siinäpä ne saavutukset sitten onkin. :D Nyt jännäillään ihan kauhulla, että ehtiikö tilaamani rinkka ja makuualustat tulemaan maanantaiksi. Ongelmalliseksi tämän tekee pari seikkaa. Nimittäin, posti aukeaa maanantaina klo 8 (minä menen töihin yhdeksäksi) ja pakettiseurannasta näen, että paketti on vasta lajiteltu jossain Turussa. Toisekseen, posti menee kiinni klo 18 ja itse pääsen töistä vasta sen jälkeen. JEP ! Ei paljoa hymyilytä. Muutama idis mulla on, mutta katsotaan. :D Muuten taidetaan sitten pakata tavarat jätesäkkiin.


Pakko kyllä sanoa, että hemmetin huono on posti, joka menee klo 18 kiinni! En tiedä onko tää vaan joku kesäaukioloaika, kun joskus oli kyllä auki kahdeksaankin. :s

Makuupussit sentään on entuudestaan ja niitä onkin vino pino. :D Telttakin meille on ollut, mutta ei havaintoakaan mihin on mennyt. ><

* * *

Niinpä vaan jäi taas kesken tän kirjoittaminen kiireessä. :D Nyt oon jo tullut töistä kotiin, kello on puol 1 yöllä. :D

* * *

Toivottavasti teidän kaikkien viikonloppu on sujunut hyvin. ♥

Plus jooooo, ehkä yks ihana paikallisella fb-kirpparilla myy meille flipflopit Samulle. :))) Huomenna mennään hakemaan ne ja toivotaan, että ovat sopivat. JIHUU !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)