tiistai 4. maaliskuuta 2014

Bonari.fi, bonusta verkko-ostoksistasi

Jonkin aikaa on netissä ollut näitä erilaisia palveluita, jotka tarjoavat bonusta verkko-ostoista.

Itse liityin bonari.fi -sivustolle viime kesänä, suurimpana houkutuksena silloinen 20€:n liittymisbonus, joka muuten taitaa olla mahdollinen myös nyt. Eli heti rekisteröityessäni, sain tililleni 20€, jotka tosin pääsen muuttamaan rahaksi vasta sitten kun tililläni on 50€.


Palveluhan on erittäin helppokäyttöinen. Sivustolle rekisteröidytään ilmaiseksi, jonka jälkeen voi alkaa keräämään bonusta ostoksistaan. Sivuston kautta selataan itselle sopiva verkkokauppa ja klikataan sitten vihreää KAUPPAAN-linkkiä. Tämän jälkeen ostokset suoritetaan ihan normaalisti. Muutaman tunnin - muutaman päivän viiveellä bonukset siirtyvät nähtäväksi sivuston ostotapahtumiin, kun olet sisäänkirjautuneena. Rahojen siirtoa omalle pankkitilillesi saat pyytää, kun olet saavuttanut 15€:n ulosmaksurajan. Huom. !!! Jos valitsit 20€:n liittymisbonuksen, täytyy sinun silloin saavuttaa 50€:n ulosmaksuraha. !!! Nykyisin bonukset saa myös muunnettua bitcoineiksi!


Sivusto on mielestäni todella selkeä ja erilaisia verkkokauppoja on sivuston kautta helppo selata. Mahdollisia verkkokauppoja, joista bonusta saa, on todella paljon! Löytyy mm. Sokos, Prisma, Zalando, Lekmer ja Hotels.com

Itsekin täytyy tarkemmin ajan kanssa tutustua noihin erilaisiin ostopaikkoihin. Josko sieltä vaikka löytyisi itsellekin sopivia (eiköhän :D).

Näppärästihän tämä on toiminut! Olen tehnyt bonari.fi:tä käyttäen vasta yhden oston ja siitä tuli välittömästi oston jälkeen ilmoitus sähköpostiin. Nyt osto näkyy minulla bonari.fi -sivuston ostotapahtumissa.

Suosittelen muillekin. :) Eihän tässä voi kuin voittaa! Pienen vaivan kun näkee, niin palkkio on taattu!

Liity Bonari.fi -sivustolle Tätä linkkiä käyttämällä, minä hyödyn liittymisestäsi. :)

Onko teillä muilla kokemusta Bonari.fi:stä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)