keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Anna Puu Olohuonekeikalla!

Olipahan huikeanmahtava perjantai!

Voitin nimittäin Anna Puun kotiini olohuonekeikalle. ^----^ Voittotiedon saatuani puhelimitse olin ihan, että häääh? :D Yleensä en osallistu kilpailuihin, joihin pitää jättää perustelut, koska olen ajatellut, etttä niihin pitää selittää jotku ihmetarinat. Nyt kuitenkin kokeilin, ja ihan totuudenmukaisella jutulla, ja tärppäs! 

Perjantai kulki näin...

Samun mummi haki Samun päiväkodista hoiviinsa! Itse pääsin töistä vähän ennen kolmea. :) Alunperin oli tarkoitus ihan julkisilla mennä kotiin, mutta oli kyllä niin kiirus, että turvauduin taksiin. :D Mukavahan se olisi aina autolla päästä, hihi. 

Saavuin kotiin siten, että kerkesin juuri tehä vikat järkkäilyt ja käydä suihkussa, ennen ku klo 16 saapui ne hommelin järjestäjät meille.. :) Eka oli haastattelua ja semmosta.. Ja purkasin järjettömän määrän Upcidereitä kaappiin ja snacks-tarjoilut pöydälle esille! Upcider tosissaan oli tän hommelin järkkääjä! Jossain vaiheessa saapuivat Anna Puu  + muu heidän porukkansa, eli esim. tänne aseteltiin mikit, miksauspöytä ymymym. :) 



Vähän puoli kuuden jälkeen saapuivat vieraani, 10 ihanaista kamusta. ♥♥ Bileet pääsivät alkamaan pian sen jälkeen. Anna esiintyi tunnin verran ja oli ihan M A H T A V A. Sillä on niiiin kaunis ääni. ♥ Ja kaunis on muutenkin! 



Kyyneleiltäkään ei vältytty.. Niin kauniita oli biisit ja paljon on itsellä asioita mielessä!

Oli ihan niin mahtava piristys kyllä, ettei tosikaan. Toivottavasti kaikki vieraatkin nauttivat täysillä. ^-----^ 




Lopussa saatiin otattaa vielä yhteiskuvia ja saatiin nimmarit. ^^' Ihan mahtavaa!

Tuhannesti kiitoksia Anna Puu + crew ja Upcider. ♥

Loppuiltakin vierähti varsin mainioissa tunnelmissa... :) Muutaman henkilön kanssa suunnattiin Tivoliin (, josta en kyllä yleensä välitä..), mutta nyt oli ihan mahtavaa! En oo varmaan eläissäni tanssinut niin paljoo. :D

Mut thänks kaikki. ♥ Ja siskolleni kiiiiiiitos kuvista, oot paras!♥

6 kommenttia:

  1. Wautsi kuinka mahtavaa. Onnittelut voitosta. :)
    Ihan ainutlaatuinen kokemus ja varmasti ikimuistoinen :)

    VastaaPoista
  2. Ihan uskomattoman hieno juttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli. ^-----^ Ihan huikeeta, et tommosia järkätään. :)

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)