sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Samun mummin häät 13.7 ♥

Eilinen vierähtikin häähumussa ja oli ihana päivä kyllä! Itse en ole eläissäni ollut kuin kaksissa häissä (pikkutyttönä äitini ystävän häissä morsiusneitona ja 2008 serkkuni häissä), joten oli ihanaa päästä vähän juhlimaan. =)

Häitä edeltävänä päivänä kävin noutamassa meidän juhlavaatteetkin. Olin tilannut itselleni mekon, ihanat legginssit ja Samulle uuden kauluspaidan.


Häitä juhlittiin pikkukirkossa Itä-Helsingissä. Kirkko oli oikein kiva! Varsinainen vihkimistilaisuus oli melko lyhyt, mutta mielestäni hyvä niin ja malttoi Samukin suhteellisen hyvin istua koko ajan. Välillä tosin lenteli vesipullon korkki lattialle.. Joo tosiaan, kuuma oli! Morsian ja sulhanen näyttivät niin onnellisilta. :)


Juhlapaikka oli laitettu erittäin kauniiksi ja tykkäsin monista yksityiskohdista. ♥ Ruoka oli perushyvää, kun taas kakku oli musta ihan huikeeta. :) Juotavaa oli tarjolla hurjasti: viinejä, olutta, siideriä, lonkeroa, skumppaa.


Kaksi mainitsemisen arvoista juttua ovat ehdottomasti söpöt kertakäyttökamerat, joilla vieraat saivat vapaasti kuvailla häiden tapahtumia. Näinollen hääpari saa muistoksi paljon erilaisia kuvia eri tilanteista. ♥ Toinen ihana juttu oli vieraiden penkkien alle piilotetut 12 lappua, joissa oli joku asia, joka tulisi tehdä hääparin kanssa siinä mainittuna ajankohtana. Mun penkin alle osuikin lappu jossa luki, että vietetään hääparin kanssa kesäkuussa 2014 hauska päivä Korkeasaaressa. ^----------^ Lappuset sisälsivät mm. kuukauden, jona hääparin kanssa leivotaan pipareita ja 1v-hääpäivän, jolloin hääpari tulisi viedä syömään heidän kantabaarinsa. Söpöä!


Häissä kaikkinensa oltiin varmaan seitsemän tuntia! Heillä oli myös palkattu autokuski, jotenka pääsimme Samun kanssa kotiinkin helposti. =) Mielelläni olisin jäänyt itsekin vielä juhlimaan muiden kanssa ja esim. kuuntelemaan mitä dj soittaa, mutta Samu oli niin väsynyt, että meidän oli pakko lähteä. No, äitikin vähän hiprakassa (hihi, ei tarvii kenenkään moralisoida, kun ihan asiallisessa kunnossa kuitenkin olin) ja loppuilta oli ihan kiva kuitenkin! ^^

Mutta ai että maistui uni hyvin. ♥

Suuret onnittelut vielä Samun mummille ja hänen aviomiehelleen. Olen niin onnellinen teidän puolestanne. ♥

2 kommenttia:

  1. Tollainen kertiskamera-idea on ihan huippu :) Täytyy laittaa mieleen jos joskus tulee isommat juhlat :)!

    VastaaPoista

Piristäisitkö vähän? :)