sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

187cm @ Turku

Tää viikonloppu oli mun ehkä ihan ensimmäinen vapaaviikonloppu koskaan? Jokatapauksessa tämmösiä kahden yön vapaita mulla on ollut suhteellisen harvoin paitsi nyt J:n ja mun eron jälkeen jälkeen. Aiemmat vapaat olen kuitenkin viettänyt vaan lähinnä kotona. :D

Nyt kuitenkin pääsin kokemaan jotain ainutlaatuista. ♥

Perjantaina iltaysiltä hyppäsin junaan kohti Turku-cityä, jossa en ookaan varsinaisesti koskaan käynyt. Joskus lapsena meillä tais olla jotkut luistelukisat siellä, mutta muuten en oo käynyt. Eksoottista oli ihan sinällään jo istua junassa omassa rauhassa. VR tapansa mukaan saapui perille melkein puoli tuntia myöhässä.

Viikonloppu piti sisällään hyviä tyyppejä, kalastamista Aurajoen rannalla (yhen mukavan naisen omalla rantasaunatontilla). Ilman lupiamme sinne talsimme, kun pojat niin tahtoivat. Nainen saapui sinne tietty ensiksi vähän ihmetellen, että mitäköhän me tehään. :D Toivotti kuitenkin vaan hyviä kalasteluja ja pyysi, että viedään roskat mukanamme. Sanoi vielä, ettei pusikkoon saa pissiä vaan pitää käyttää huussia. Huisia, että tommosia ihmisiä oikeesti on! =)

Turkuun en sinällään juurikaan ehtinyt tutustumaan. Jossakin baarissa kyllä käytiin, muuten istuttiin poikien lähiöbaarissa ja jonkun heidän ystävänsä luona. Syötiin pizzaa, käytiin Hong Kongissa (määä sain ajaa!) ja semmosta.
Paljon pusuja, paljon haleja ja paljon kauniita sanoja. Ikävä vähän vaivaa jo! 187cm täyttä kultaa. ♥ Vanha tuttu parin vuoden takaa. Enempiä en täällä selitäkään.

Itse jatkan maailmaan tutustumista ilman liikoja odotteita, koska hidasteita on.. ^^

^------^ Täytyy myöntää, että vaikka fyysinen väsymys on tällä hetkellä ihan järjetön niin henkisesti olen piristynyt ja iloisempi. Tuntuu hyvältä!

* * *

Ensi viikoksi oon suunnitellut kaikennäköistä. Ajatuksen asteella vielä, joten saas nähä mitä toteutuvat. Pohdinnassa kuitenkin on puistoilua, uimista, fallkullan kotieläintila.. Loppuviikosta toivottavasti jo selviää miten käy unelmien työpaikkani kanssa. Jännittää. Lauantaina on ex-anopin häät ! ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)