maanantai 8. heinäkuuta 2013

Biitsipäivä ^^

Vvvvoi miten kiva päivä. ^^'

Aamupäivästä ulkoiltiin reilu pari tuntia, jonka lomassa pyöritin pesutuvassa 4 (!!!) koneellista pyykkiä. Ilma oli mitä mainioin ja aika meni leppoisasti. Ihmetyksekseni pihalla ei ollut muita kuin vasta sitten kun oltiin about lähössä. Ties missä kaikki muut pihan lapset olivat. :P

Lakanapyykit jätinkin sitten pihalle kuivumaan, niin ovat ihanan raikkaita! Pesin myös kahdet kankaiset käyttökenkäni ja kummatkaan eivät oikeen tykänneet käsittelystä. :D Pumista rispaantui toisen kengän toinen kengännauhan pää ikävästi ja Adduista hajos vähän kangasta molemmista kengistä samasta kohtaa. o.O Ei sitä kyllä onneks käytössä huomaa!

Ulkoilujen jälkeen tultiin vaan kotiin pikaseen syömään (joo kaupan valmisateriat lihapullia ja muussia), jonka jälkeen suunnattiinkin meidän lähirannalle. Tässä on parikin rantaa ihan meidän lähellä! Silloin tietysti aurinkokin vetäytyi vähän pilvien taakse lepäilemään, joten ei ollut hurjan lämmin. Eikä edes tarpeeksi lämmin, että mua olisi saanut uimaan. Samu kyllä läträsi ja vähän polskuttelikin ♥ Isinsä myös! Vietettiin siis porukalla laatuaikaa. En voi kuin olla iloinen siitä, että asiat rullaa näin mainiosti vaikkei yhdessä enää ollakaan!


Polskuttelujen jälkeen jäätiin vielä joksikin aikaa pihalle ennen kuin tultiin minun kotiini tekemään ruokaa ja pari tuntia vierähti vanhoja hittibiisejä kuunnellessa! Huippuilta. :)


Illalla sain myös todeta auringon pilkahdelleen ulkona ollessamme nimittäin vähän oon tainnut taas palaa. Noooh, ei ainakaan tunnu kipeältä vielä ja ehkei tunnukaan. Toiv. muuttuu rusketukseksi!


Nukkumaan. ------>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)