maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäisviikonlopun lumilautailut ja osa herkutteluista

Oikein kiva pääsiäisviikonloppu takana. ♥♥

Ilmat ovat erityisesti suosineet, kun aurinko on paistanut. =) Ihanaa, kyllä se kevät tosissaan tulee!

Lauantaina oltiin ystävän pojan 12v synttäreillä perheen kesken ja oli oikein mukavaa. Oli vaikeaa miettiä, että mitä 12v poika haluaisi lahjaksi, joten annettiin sitten rahaa ja tuntui kelpaavan hyvin. Samu oli ihan innoissaan lapsivieraiden seurasta. ^---^ Lapsoset taisivat hekin tykätä Samusta ja toivottivat moikat pariin kertaan. Oih. On Samu niiin reipas.


Lähdettiin kotiin päin ja missattiin bussikin.. Itse unohdin lähtiessä hanskat (ja pipon) ja sormet meinasi vähän paleltua.. Tulipahan kulutettua muutama kalori edes syödyistä herkuista. :P

Illalla suuntasin siskon kanssa keskustaan. Käytiin syömässä thaimaalaista yhdessä ravintolassa Annankadulla. Hyväähän se oli, muttei nepalilaisen voittanutta. :) Sitten suunnattiin Nosturiin Don Johnson Big Bandin "sileng gig" -keikalle. Oli erittäin mielenkiintoinen kokemus. Kaikille jaettiin siis keikan ajaksi kuulokkeet, joista musiikki kuului. Ainutlaatuista. Kivaa oli, vaikka vähän meinasi väsyttää..


Sisko, jonka blogi on muuten tosi kiva klikklik , oli meillä kaksi yötä ja tänä aikana ulkoiltiin Samusen kanssa, käytiin pulkkamäessä ja vähän testailtiin mun lumilautaakin. Samu taisi olla siinä aika pro, joten oliskos ens talveksi semmoinen kiva? :P Nojoo, katsellaan. Käytiin myös vuokraamassa parit leffat (2 meille aikuisille ja yksi Samulle sopiva) ja ostettiin kasa herkkuja. Nams.  Namut oli muiden syötäviksi.. Oma karkkilakko jatkuu edelleen. Sipsejä sitten popsin, kun ne putosi lakosta pois viikko sitten. :D Kohta 18 leffa oli aikas jees!


Syötiin myös hyvin muutenkin ja taidan näistä tehdä ihan erillisen postauksen. =)

Hetki sitten kävin saattamassa siskon Hertsikaan ja itte datailen nyt hetkisen kun poitsu nukkuuu (Jooo, tähän aikaan.. Taitaa vain olla väsynyt...)

Huomenna sitten koittaa taas arki eli Samulla kerho ja mulla illalla kickboxing/thaiboxing ja pääsen ekaa kertaa käyttämään mun uusia treenihousuja, jeee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)