maanantai 29. huhtikuuta 2013

Messuilua ja leireilyä. :)

Huikea viikonloppu taas takana. ♥

Perjantaina käytiin messuilemassa Samun ja siskoni kanssa. Oltiin messukeskuksessa vähän yli kymmenen eli pian sen jälkeen kun ovet avautuivat ja porukkaa oli jo aika tarpeeksi. :P Onneksi pikkurattaat kääntyilevät suht näppärästi. Nelisen tuntia meillä vierähti ja kivaa oli. Välillä tosin karkaileva lapsi vähän stressasi.. Taisi olla niin paljon mielenkiintoista nähtävää.

Samu mm. pelasi sählyä ja vieraili sekä poliisiauton, että poliisimotskarin kyydissä. Sormenjälkensäkin sai korttiin. Syötiin sipsejä, pullaa, pastilleja ym. :P Herkkupäivä siis!

Muutama juttu ostettiin ja tässä ne kuvina vielä. Kuvista puuttuu Tuoretorilta ostetut puolukkamurot, jotka on luomua. Ne uppoo meille erittäin hyvin. Samulle sekä maidolla että ihan kuivina ! Suosittelen!


Noi on kaupanpäälliset kun tilasin Meidän Perhe -lehden. Tai oikeastaan vaan jatkoin tilaustani. :P Aika hyvät mun mielestä ja käyttöähän noille taatusti on. =)


Messuilujen jälkeen tultiin pariksi tunniksi kotiin ja sitten matka taas jatkui.. Junalla kohti Kirkkonummea ja viikonlopun mittaista perheleiriä. ♥ Järjestäjänä Nuoret Kotkat. Järjestö, jossa olen itse ollut mukana lapsesta asti ja käynyt lukuisilla leireillä. Nuorena kansainvälisillä leireillä Itävallassa, Englannissa, Tsekeissä, Tanskassa, Norjassa ja Liettuassa. Nyt Samu sai siis ensikosketuksensa leireilyyn.

Leirillä oli parisenkymmentä ihmistä. Enemmänkin olisi mahtunut, mutta tuokin oli ihan jees. Leirillä ulkoiltiin paljon (Samun kanssa pelattiin tosi paljon fudista) ja touhuiltiin sisälläkin. Ruokaakin tuli taatusti syötyä tarpeeksi. Lähtöpäivänä Samu otti siskonmakkarasoppaa kaksi kertaa lisää. :P Serkkuni oli siellä myös tyttönsä kanssa, joka on siis Samun pikkuserkku. Näin pidetään myös sukulaisuussuhteita yllä!


Suosittelen tutustumaan Nuoriin Kotkiin. Leirejä järjestävät pääasiassa kouluikäisille. :) Tämä oli ensimmäinen järjestetty perheleiri ja me varmasti osallistutaan myös seuraavaan.

Kotiin oli vauhdikkaan viikonlopun jälkeen mukava palata. ♥ Ulkoiltiin vielä pikkusen ja vähän järjestelin tavaroita keskiviikkoa varten... Tästä lisää myöhemmin!

Nyt istun vielä hetken koneella ja nautiskelen. Samu siis kerhossa. Kohta tekemään makaronilaatikkoa. Törkkään sen uuniin kun lähden Samua hakemaan, niin päästään sitten suoraan syömään kun tullaan takaisin kotiin. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)