torstai 6. elokuuta 2015

Arki se täällä taas rullaa

Niin vaan maanantaina koitti töihinpaluu ja Samulla päiväkoti!

Itseä hieman jännitti töihinpaluu, mutta olihan se tosi mukavaakin. :] Samullakin oli mennyt päiväkodissa ihan kivasti. Hoitajia oli päiväkotiryhmäänsä tullut pari lisää. :)

Kyllä tähän arkeen varmaan kaikkinensa tottuu taas nopeasti. Kolmen yön perusteella voin tosin kyllä sanoa, että ainakin näin alkuunsa väsymys painaa. Kesäloman hyvin nukuttujen öiden jälkeen nämä alle seitsemään tuntiin jäävät yöunet ovat rasittavia. Tähänkin tottuu taas. :D


Kollaasissa kuvia parilta viimeiseltä viikolta. :]

Skeittiparkissa on hengailtu pitkin kesää.. :) Ostin Samulle lomamme alussa hienon skuutin, jolla viipottaa menemään ja hauskaa on! Hyvää tekemistä. Saatiin vihdoin käydyksi myös Magnum Helsingissä ja herkkua oli, tosi makeaa kyllä. Kallio Block Party oli myös mukava kokemus muutaman tunnin kiertelyn kokemuksella.

Kesä on ollut hyvä ja eilen päästiin rannallekin. ♥ Uitu ei kyllä kumpainekaan, mutta läträttiin edes. :)

Tänään vietämme ensimmäistä vapaapäivää töiden alun jälkeen ja suuntaamme hetkisen kuluttua Lintsille, johon ei varsinaisella kesälomalla ehditty. Wuhuuuu! Rannekkeet hommataan, joten päästään huvittelemaan vähän enemmän. :]

Se on morjens!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :)! Kuvaatko muuten kameralla vai puhelimella? Mä just uudesta puhelimesta haaveilen missä olis hyvä kamera :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. ♥ Nää taitaa kaikki olla puhelimella otettuja.. :) Kameraa ei oo nyt tullut raahattua mukana. Tänään oli tarkoitus ottaa Lintsille mukaan, mutta akkunsa olikin tyhjä. Ehkä ihan hyvä vaan. :)

      Nää kuvat vielä pitkälti mun vanhalla puhelimella (Samsung galaxy S4), kun uudempi S5 makaa järven pohjassa. Huoh. :D

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)