torstai 1. tammikuuta 2015

Uuden vuoden kemuttelut!

Eilen se sitten koitti, vuoden viimeinen päivä! Aamuvuoron verran painettiin töissä ja sitten kipasinkin hakemaan Samusen päiväkodista ja siskoni napattiin myös matkalta kyytiin.. :)

Kauppareissuissa meni yllättävän kauan.. :D Huh! Lopulta onneksi saavuttiin tänne meille.

Tunnit kuluivat turhan nopeasti ja läheskään kaikkea ei ehditty. Itse olin suunnittelut, että pelataan lautapeliä yhdessä ja katsottaisi Lentsikat-leffa (leffa katottiin Samun kaa sit tänään♥).


Raketteja käytiin kuitenkin ampumassa ja onhan ne hienoja. ^---------^ Edullisestikin sai muutamia kivoja paukkuja :)))) Joskus olisi hauskaa ostaa niitä isoja patoja, joissa show kestäisi vähän pidempään. Ehkä ensi vuonna. ;)



 Samu "luisteli" jäällä ja pyllähteli sinne märkään. :D Hauskaa kyllä poitsulla oli! (Oisin lisännyt siitäkin tähän videon, mut ei mahdu. ;/)



Herkuteltiin suklaalla. :D Yhdessä paikallisessa kaupassa oli melkoinen määrä joulusuklaita vielä jäljellä ja kaikki kun olivat -50% niin pitihän niitä muutama paketti ostaa.

Syötiin tacoja! ^^ En ainakaan muista, että olisin niitä ennen syönytkään. Hyviähän ne olivat, rapsakoita. :D


Myöhään ennen nukkumaanmenoa valettiin kaikille sitten tinat! ♥


Samu olikin kyllä ihan naatti kun lopulta sänkyyn meni. Itsekin olin ihan poikki, mutta siskon kanssa roikuttiin vielä tossa meiän ulko-ovella kun vuorokausi vaihtui ja kuunneltiin pauketta. :P

Aikainen herätys kuitenkin koitti aamulla, koska uusi vuosi starttailtiin työpäivällä. :D

Ihanaa vuotta 2015 teille kaikille. ♥ Olkoot se edellisiään parempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)