keskiviikko 14. tammikuuta 2015

"Äiti kato, mä osaan"

Tänään heti aamusta, klo 9, kun olin hakenut poitsun päiväkodista, suunnattiin luistelemaan. ♡

Eka kerta tälle talvelle ja muutenkin Samulla on luistelukertoja ollut ennen tätä vain muutama ja nekin kaksveenä. Viime talvena luistelut jäi kokonaan!

Musta on aina ihanaa päästä jäälle. ♡ Harrastin itse lapsena/nuorena luistelua 12 vuotta. :) Lopetin 16-vuotiaana, nyyyh! Kunpa olisin vaan jatkanut.

Nomutta siihen tän päiväiseen... :)) Meillä oli tosi mukavaa. Alkuun saatiin luistella iiiiisolla kentällä ihan kaksin, mutta myöhemmin sinne tuli myös koululaisia ja päiväkotilaisia. Jälkimmäiset muuten viipyivät vaan n. 15min, jota pidin aika erikoisena.

Hankalaahan se Samulle alkuun oli, mutta kyllä se helpottui siitä. :))) Rakas poika. ♡

Puoltoistatuntinen meillä vierähti oikein kivasti. ♡

Todettiinpahan vaan, että Samun luistimet pitää mennä teroittamaan ennen seuraavaa kertaa! Siitä saattoi  johtua hankaluus. ;) Toivottavasti jäätkin pysyisivät kunnossa ja tänä talvena päästäisi luistelemaan monenmonta kertaa. Maila ja kiekko poitsulle mukaan. :)))

♡♡♡ JEE ♡♡♡

Yks kamunen tuli vielä moikkaamaan meitä sit ja käytiin lähibaarissa yhillä (Samulle limppari) ja poitsu vetäs myös lounaan, kun kiva baarimikko sen nälkäiselle lapselle tarjosi. ;)

Nyt oon ite töissä, kuuden päivän putkesta viimeinen päivä meneillään, mut huh, sit saadaan vähän hengähtää. Kaikkea mukavaa on mielessä. ♡

------ Mitä teillä lapset tykkää luistelusta? ----------

2 kommenttia:

  1. Voi ihanaa, että ootte päässy luikkailemaan! Kannan mukanani sinne joku kerta luistimet, niin mennään kaikki yhdessä. :)

    VastaaPoista

Piristäisitkö vähän? :)