tiistai 1. heinäkuuta 2014

Yves Rocher vuosien tauon jälkeen + muutamat kukat

Vuosikausia sitten, joskus 18-vuotiaana käytin vielä enemmän Yves Rocherin tuotteita. Tykkäsin käydä heidän liikkeessään ja ostin sieltä tuotteita suhteellisen usein.. :) Tykkäsinkin heidän tuotteistaan kovasti !

Sitten aikoinaan kun lompakko ja sen sisältö lähti jonkun matkaan, ja menetin liikkeen bonuskorttini, loppuivat myös käyntini siihen. 

Enkä oikeestaan ollut mitään kaivannutkaan. Ennen kuin jokunen aika sitten päätin tehdä heiltä pienen tilauksen, muuten vaan piristääkseni itseä.. :)


Erityisesti tuo vadelmainen koko vartalon kuorintageeli herätti sivuillansa huomioni. :) Sitä testailinkin tänään ja olihan se aika ihanaa.. :) Vähän vaihtelua ainaiselle Palmolive -linjalle, vaikkakin niistäkin tykkään. :D

Pienestä putelista levitin myös kasvoilleni tuota yövoidetta. Ehkä siis aamulla herään tuplasti kauniimpana. I WISH. :D

Hintakaan näille neljälle tuotteelle ei ollut paha, nimittäin 12€ ja rapiat päälle. :)

Ehkäpä minusta taas tulee heidän asiakkaansa, ei ehkä kovin aktiivinen kuitenkaan, nämä kun ovat kuitenkin riittoisia. ;)

Käytättekö te Yves Rocherin tuotteita, mitäs pidätte? :) Onko jotain suosikkeja? :)

ps. Tässä vielä muutama kuva meidän pihan kukista. ♥


Ärrrrrrr, nähtävästi tuo yksi kuvakin on nyt väärinpäin. : D Äh, ei jaksa kääntää enää. : D Ärsyttävä tää blogger välillä. :D

Nyt unta. Huomenna meillä on vielä vapaapäivä ja onkin jotain erityiskivaa tiedossa. Jotain sellaista, josta Samukaan ei vielä tiedä.. Hihiii. :))))) ♥

2 kommenttia:

  1. Piristää varmasti kummasti nuo kukat pihalla kun ovat niin kauniita! Itsekin halusin jotain väriä parvekkeelle, mutta tällä hetkellä tomskut ja paprikat vievät liikaa tilaa.. Tai ehkä mä muutaman kukkasen tonne mun viidakkoon saisin ängettyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmm, kyllä ne piristää. ♥ TYKKÄÄN... :) Hanki joku sinne viidakkoosi.. :)))

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)