sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Summer Up

Eilinen oli mahtava, todellista vaihtelua arkeen. ♥

Saamillani lipuilla suunnattiin siskoseni (ihana bloginsa) kanssa Summer Up -festareille Lahteen. :)) Lauantaina aamulla haettuani poitsun päiväkodista, suunnattiinkin sitten heti mun isovanhemmille.

Siellä kerettiin hengailla parituntinen ja pohtia pitkään, että mennäänkö junalla vai autolla. : D Lopulta sitten päädyttiin menemään junalla, mikä oli ihan kivaa.

Samu sai jäädä viettämään päivää isoisovanhempiensa kanssa. ♥ Kuinkaa mahtavaa, että he Samun kanssa jaksoivat olla. ♥

Pukeuduttiin nätisti siskon kanssa ja sitten suunnattiin matkaan.. :) Auto jätettiin lähtöpaikan juna-asemalle, jottei tarvinnut sitten yölläkään kävellä.. : D Mulla oli asunani noi aivan supersuperihanat legginsit, söpöset Vansit ja musta perusmekko. :) Neulekin oli päällä alkuun, mutta lopulta päivä oli niin kuuma, ettei sille todellakaan ollut tarvetta ennen kuin illalla vasta !


Oli kyllä niiin nastaa päästä lähtemään. ^-----^ Itse en ole pahemmin festareilla käynyt. Toissakesänä kävin Weekend Festareilla ja sit joskus vuosikausia sitten jossain kans.


Mukavaa oli. Aurinkoa riitti.. :) Ei ehkä ihan ne festarit, joihin ekaksi lähtisin, mutta tykkäsin kyllä silti ! Räppi kun vaan ei ole ihan se sydäntä lähinnä oleva genre.. ;D

Pitkän päivän jälkeen aloinkin kyllä olemaan ihan poikki. Cheek aloitti jonkin verran myöhässä, jonka takia sitten ei jääty nautiskelemaan hänestä kuin ihan pieneksi hetkeksi.. Sitten kiiruhdettiin festaribussiin päästäksemme juna-asemalle ja ehtiäksemme seuraavaan junaan. Ei oikeen jaksettu (tai mä ainakaan:D) enää olla tuntia lisää. Plus ainakin tuossa tilassa oli E R I N O M A I S E S T I tilaa. ^^ 

Mummolaan hiippailtiin ja sitten Samusen viekkuun. Heräshän se kyllä mun tulooni, kun mummini siirtyi sitten alakertaan.. :) Heilläkin oli päivä mennyt oikein kivasti. ^------^  Kiitos vaan Samusen kaitsemisesta.

Hienoimmista kuvista kiitos joko siskolle ja kamerallensa tai pelkälle kamerallensa. ;) Mäkin tahon !

* * *

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille.. ♥♥♥

2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä eilisestä ja siitä, että satut olemaan maaailman paras sisko! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vaan ittelles rakas sisko. ♥ Todellakin, samoin. ♥

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)