sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Ihana tunteellinen päivä takana ! ♥

Ihana päivä takana päin. :)

Isimies ja Samu lähtivät aamupäivästä mummolaan. ♥ Ihan hirveetä oli vaan yhtäkkiä sanoa pikkupoitsulle heipat, kun lähtivätkin vähän yllättäen pari tuntia aikaisemmin. Tyhjä koti ilman Samua tuntui ihan raastavalta.. Ikävä iski niin pahasti, että sydämeen sattui. Onneks tiesin, että murulla on kaikki hyvin ja mummolassa on varmasti kivaa !

He kun olivat lähteneet, rupesin itse siivoilemaan ja valmistautumaan kuvausporukan tulemiseen. :) Tänään siis kuvattiin toista päivää tätä tv-ohjelmaa meillä kotona. Kuvaukset kesti klo 15-20 ja huh kun olikin kivaa ! :) Munkin elämälle uusi parempi suunta. ♥ Huomenna vissiinkin saan "kotitehtävät". :p Meininki oli hyvin tunteellista ja yllätyin omia fiiliksiäni moneen kertaan. Tämän "julkkisvalmentajan" kommentit olivat todellakin sydäntälämmittäviä. Ihana fiilis jäi.

Loput kuvauspäivät selvinnevät pikkuhiljaa. Niitä on vielä pari kolme, ehkä jopa neljä vielä. :)

                                                                Tässä kuvaa kun käytiin ravintoloimassa. ♥

Tänään tosiaan kun poitsu ei ollut kotona, en tainnut muuta ajatellakaan kuin häntä. Kuinka rakastankaan pientä poikaani ja tuntui ihan hirveältä olla kotona YKSIN. Mitähän sitä tekisi jos Samua ei olisi? On se vaan niin rakas ja ihana. :) Ne hetket kun poitsu käpertyy mun kainaloon illalla. Kun pieni kertoo rakastavansa sua. Kyllä äidinrakkaus on ehdottomasti suurinta elämässä.


                                                                                       Torstaityyli !

 Nyt on ikävästä huolimatta ihanaa päästä YKSIN sänkyyn nukkumaan eli voin leveillä kuinka paljon vaan. Toisekseen, saan piiiiiitkästä aikaa nukkua vaikka aamuyhteentoista jos siltä tuntuu. :D Katsotaan ! Hyvää yötä teille kaikille ja mukavaa pian alkavaa uutta viikkoa. Meillä huomenna luvassa leikkipuistoilua ja uintia. Aamupäivän saan vähintäänkin vielä viettää ihan omissa oloissani. :)

Niin ja tervetuloa kymmenes lukijani ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)