lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kids Design Block Itiksessä ja parit ihanat ostokset !

Tää on ollut taas vaihteeksi huippu päivä! ♥

Aamusta hain pojan päiväkodista ja tultiin aamupäiväksi kotio hengailemaan. :)) Jo aamusta maalailtiin ja touhuiltiin.

Puolenpäivän jälkeen suunnattiin Itikseen, jossa vierähtikin huima parituntinen kaupoissa. :D Itselle toi on aika poikkeuksellista, koska en pahemmin kaupoissa viihdy. Varsinkaan lauantaisin kun mesta on ihan täynnä porukkaa! Nyt aika meni kuitenkin mukavasti kun siskokin oli meidän seurana ja ostoslistalla oli jokunen juttu. =)

Piipahdettiinpa sitten mm. ihanassa Kids Design Block pop up-myymälässä, joka oli kyllä iiiihana. ♥


Paaaaaljon ihania vaatteita ja muitakin juttuja! Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan tuolla. Liike on avoinna 11.4 asti ja täältä voit lukea lisää!

Murun aikuisten housut oli UPEITA! Siskoni sellaisia sovittikin! Tämä merkki on itselle entuudestaan käytännössä täysin vieras. Jossain blogeissa oon mahdollisesti bongannut, mutten itse ole mitenkään enempää tutustunut. Nyt kun kävin heidän nettisivuillaan olin aivan häkeltynyt. Toinen toistaan ihanempia vaatteita! Kauniita upeita kankaita!

Aarrekid:n aarremetsä-kuosia olen himoinnut jo jonkin aikaa, mutta ainakin toistaiseksi nuo vaatteet jäivät kauppaan.

Mainion rekeistä sitten kotiutin poitsulle pari juttua. ♥ Kivat söpöt housut ja superihanan napillisen hupparin. Housuista löytyi Samulle ihan nappikoko, mutta hupparista kooksi valikoitui huima 122/128cm, koska sopivampaa ei ollut tarjolla ja tykkäsin tuosta niin kovin. ♥♥'

Nämähän siis ovat jotain aikaisempaa mallistoa (???) kerta olivat alessa!


Meillä oli niiin mukavaa! Olipahan mukava myös käydä oikein shoppailemassa ja kantaa muutamaa muovikassia. :P Luhdan liikkeestä ostin Samulle kympillä rukan kurahousut, kannattaa kipasta siis sinne jos on sellaisille tai sadetakille tarvetta. :]

Loppupäivä onkin sitten mennyt pitkälti askartelun yms. parissa. :D Pensselit on heilunut ja pajunoksia on koristeltu. ^^' Jospa Samu pääsisi huomenna virpomaan ekaa kertaa. :)

Nyt kuitenkin vielä vilkuilemaan vähän Titanicia siskon kanssa. Samu on jo unilla. ^-------^

2 kommenttia:

  1. Mä oon kade teidän päivästä :) meillä pojilla flunssa ja virpominen jää tänäkin vuonna. Muutenkaan ei isompi ole kotona innostunut askartelusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi vuonna sitten uusi yritys teillekin! :))))

      Me harvemmin varsinaisesti askarrellaan. Mutta poika tykkää hirmuisesti piirtää ja maalata.. :)) Pitäisi kyllä enemmän harrastaa ihan varsinaisia askartelujuttuja, mutta ite oon niissä niin huono. :D

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)