torstai 1. toukokuuta 2014

Wapppua

Wappu juhlittu vuodelta 2014 !

Eilen vappuaattona käytiin hakemassa Samulle vappupallo. Valikoimat meidän lähellä olevassa Tokmanissa oli erittäin kehnot.. Hienon pallon Samu kuitenkin valkkasi.. Äiti ehkä vähän saattoi vaikuttaa valintaan. Emt. :D 

Ilmapallon oston jälkeen kerettiin vielä tulla kotiin vähäksi aikaa.. ^^


Muuten eilinen sitten menikin töissä puoli kahteentoista asti. Serpeentiini vähän piristi omaa, ja ehkä matkustajienkin mieltä. ;D Melkoista hälinäähän siellä oli.. :D Hengissä kuitenkin selvittiin! Työpäivän alussa oli ihan innoissani, mutta päivän päätyttyä taisinkin olla aika poikki. 


Olisi ollut hirmu kiva lähteä itsekin juhlimaan, mutta tänä vuonna näin.. :) Ehkä mä sitten kymmenen vuoden päästä voin lähteä. : D

Aamusella tänään, vapunpäivänä, hain sitten poitsun päiväkodista kotiin.

Reilu parituntinen hengailtiin tässä kotona ennen kuin suunnattiin kohti Lintsiä. Siskoseni tuli sinne meidän kanssa♥. Vähän vaihtelua "vapputraditioihin". Edellisvuosinahan ollaan aina oltu keskustassa hengailemassa. Täksi päiväksi vaan luvattiin niin kurjaa keliä niin päätettiin tehdä vähän jotain erilaista.


Ilma oli kyllä erittäin kolkko. : ( Ei paljon ollut vapputunnelmaa. Vähän alta pari tuntia tuolla oltiin. Samu sai käydä ilmaislaitteissa ja onkia ymym. ^^' Lopulta kun kylmyys vei meistä voiton, oli pakko lähteä pois. Kesällä sitten uusiks ihan kunnolla ja ajan kanssa. Plus rannekkeilla! Nyt kun tuolla rupeaa jo olemaan kivasti kaikkia laitteita mihin Samukin pääsee.. Siis jos uskaltaa, hihi!

Lintseilyn jälkeen tuli siskokin meille vielä hetkeksi hengaroimaan!

Sit vaan vähän herkuteltiin eikä ihmeempiä.


Samunenkin on taas vaihteeksi jo nukkumassa. Mäkin tähtään siihen, että seuraisin perässä jo ihan kohta. Kerran nyt saa nukkkkkua kunnolla.

Mitäs te puuhailitte vappuna? :) Rajoittiko kurja sää? '

---hienoimmista kuvista kiitos siskolle---

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)