tiistai 27. toukokuuta 2014

Kesäpläänit


Ajatuksissa olisi suunnata Tykkimäelle ja sinne tänä kesänä uutuutena aukeavaan Aqua Parkiin! Kouvolaan meillä olisi muuten vähän asiaa, niin tuolla voitaisi sitten mahdollisesti käydä.. :P Musta olisi ihanaa päästä Samun kanssa tommoseen ulkouimapaikkaan, missä olisi vesiliukumäkiä yms. ^^

Raaseporin linnassa voitaisi kanssa koittaa tänä kesänä käydä.. :) Mökille kerta kun kuitenkin mennään, toivottavasti kahdesti. ^^ Itsekin oon viimeksi käynyt linnan sisällä joskus lapsena.. : D

Lintsi on tottakai meillä myös vierailukohteena jossain vaiheessa kesää. Kenenpä kesään se ei kuuluisi? Siis jos siis asuu täälläpäin.. :P Supermielelläni menisin sinne toisen kerran ihan aikuisseurassakin.

Jätskiä syödään toivottavasti ämpärikaupalla (:D).. :)) Jätskikiskoista tulee harvemmin ostettua jätskejä, mutta jos tänä kesänä edes pari kertaa. Saisi jotain superhyperherkkua! Mä haaveilen myös omasta vapaaillasta siiderin ja muun sellaisen parissa. ;)

Muuten taitaa suunnitelmissa olla lähinnä rentoutumista ja semmoista. ^------^ Loma kun on valitettavan lyhyt, niin ei siinä kummoisia ehdi. Ja miksipä sitä tarvitsisikaan tehdä sitä ja tätä ja jota.

Mitä teillä on mielessä kesäksi?

2 kommenttia:

  1. Kuullostaa kivoille suunnitelmille :)
    Meillä myös tykkimäkeä on suunnitelmissa ja ens viikoksi tullaan helsinkiin. Toiv ilmat sallii, olisi tiedossa lintsiä ym. mukavaa!

    VastaaPoista

Piristäisitkö vähän? :)