perjantai 11. huhtikuuta 2014

Instagram kertoo kuulumiset

 

Tää viikko, "ihanaakin ihanempi" aamuvuoro viikko on pulkassa. Unet on jäänyt niin minimiin, että oon aivan poikki, sekä fyysisesti, että henkisesti. Ihanaa, että nyt voi huokaista ja nauttia viikonlopusta ja kunnollisista unista. Vaikka muutakin puuhaa riittää!

Kollaasista näette vähän mitä meidän viimeisimpiin päiviin on kuulunut.

Ollaan käyty Itiksessä uimassa, jossa nautittiin vielä uinnin jälkeen berliininmunkit ja jääteetä !

Käväistiin myös Espoon ikeassa Samun ja siskoni kanssa. : D Ajomatka sinne oli erittäin mielenkiintoinen. Mä kun oon vähän huono ajelemaan paikkoihin, joihin en osaa mennä. : D Meinasi usko loppua matkalla pariin kertaan.   Perille kuitenkin selvittiin ja kivat ostokset tein, mm. noi ihanat kuvissa näkyvät kukkaset!

Tänään alkuillasta käytiin saunassa poitsun kanssa ja mukana oli molemmille sopivat saunajuomat. =)

* * * *

Nyt viikonloppuna on tosissaan ohjelmassa N U K K U M I S T A, mutta myöskin pari muuta kivaa juttua. Nimittäin huomenna Samu menee ekoille kaverisynttäreilleen, 5 vuotta täyttävän tyttösen juhliin. ^^' Itse pääsen sillä välin hoitamaan ostoksia Itikseen!

Sitten sunnuntaina on Samun omat kaverisynttärit luvassa. ♥♥ Niin jännää. ♥♥ Kaikki kutsutut 6 lasta ovat tiettävästi tulossa. :) Sisko tulee tänne mun avuksi ja koitetaan keksiä kivoja juttuja. ^^

* * * *

Lapsimessuillakin oli tarkoitus käväistä, mutta ei vaan taideta mitenkään keretä. Niiin ja ne virpomisetkin taas jää. Olin taas muistanut, että virvotaan vasta viikon päästä sunnuntaina, mutta tajusinkin, että se on nyt Samun synttäripäivänä. Noh! 

* * * *

Kivaa viikonloppua teille kaikille. ♥ Mimmosia suunnitelmia teillä on? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)