lauantai 12. lokakuuta 2013

Valmistuin kurssilta + muita kuulumisia. :]

Ohhhohh!! Täällä taas.. :) Kiirettä pitää. Itse sain eilen kurssini päätökseen ja nyt sitten maanantaina alkaa omatoiminen työ. ♥ Olen innoissani, vaikka samalla jännittää melkoisesti. On tätä kuitenkin odotettu! Eilen syötiin kurssin päättymisen kunniaksi sikahyvää mansikkakakkua ja iltasella käytiin vielä Gringos Locosissa syömässä ja sen jälkeen muutamat meistä suuntasivat vähän viihteelle.. :P Me käytiin Rymy-Eetussa (ihmemesta??) ja Namussa, joka olikin aika kiva! Musiikki ei ihan sellaista mitä itse haluaisin, mutta mestan terassi oli H U I K E A !


Viime päivien univelka taisi hieman kyllä painaa.. Nimittäin kotiin tullessani nukahdin bussiin. :DD Onneks havahduin suht ajoissa, enkä sitten ku oltas oltu takas keskustassa. :D Muutama ekstrapysäkki piti kävellä kotiin.. Nälkä oli hirmuinen, mutta olin niin poikki, että kaaduin vaan suoraan sänkyyn!

Tänään sitten Samunen tuli kotio puolenpäivän aikoihin syömään isin kanssa mun tilaamaa pizzaa! Omnom! Muuten mitään ihmeempiä ei ollakaan tänään tehty.. Oltu vaan ja nautittu vapaapäivästä. Alkuillasta touhuiltiin hetki pihalla !

Huomiseks on luvassa ihan kiva päivä. ♥♥ Mennään aamusella korvaamaan yks uintikerta ja sit lähetään messuille Messukeskukseen mun siskon kanssa. :P Messut on aina aika jees. Budjetti on minimaalinen taas, mutta mennään pyörähtämään ja katselemaan.. :) Bongasinpa myös, että siellä on ilmainen lapsiparkki, johon lapsen voi viedä kahdeksi tunniksi. Se hyödynnetään varmasti jos tuntuu siltä, ettei Samu oikein jaksa! ^^'

Vielä maanantaiaamuna saadaan nukkua rauhassa, kun mulla työt starttailee vasta vähän myöhemmin päivällä. Melkonen startti työlle, kun ensi viikolla on kuutena päivänä töitä ja kaikki iltavuoroja, joista myöhäisin loppuu vähän ennen kahta yöllä !!

Samu tulee viettämään hurjasti aikaa päiväkodissa ja on kaikki yöt joko päiväkodissa tai isällään ! Paljoa ei keretä Samun kanssa näkemään.. Aamuisin haen aina päikystä pois ja keretään muutamia tunteja edes olla kotona. ♥ Seuraavalle työjaksolle olen toivonut vähän kivempia työvuoroja.. :))


Mutta sellaista meille tällä erää. ^^' Huomenna tulen mielelläni kertomaan teille messupäivästämämme. Niiin ja ensi viikolla olisi tarkoitus saada aikaiseksi noudettua se pojun talvihaalari, että pääsen sen esittelemään teillekin. ^^'

Olette ihania !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)