maanantai 14. lokakuuta 2013

I love me ♥

Good morning ! 

Oma aamuni alkoi jo hetkinen sitten.. Arvatkaas millä... Palasella siskoni tekemää omppupiirakkaa, nam!  

Eilen tosiaan piipahdettiin I love me -messuilla! ^------^ Samu halusi heti ensialkuun suunnata valvottuun leikkihuoneeseen ja viihtyi puoltoistatuntisen siellä hyvin. :) Me saatiin tutustua Annen kanssa messutarjontaan rauhassa ja mm. jonottaa kehonkoostumusmittaukseen. :D




Messut vaikutti jotenkin vähän suppeammilta kuin viime kerralla, koska saatiin kierrettyä alue niin nopeasti. Toki vähän väliä piti tuijotella kelloa, että mennään ajoissa hakemaan Samu pois!

Kehonkoostumusmittaus oli mielenkiintoinen juttu. Piti ottaa vain kengät ja sukat pois, astua vaa'alle ja pitää semmosta hommelia kädessä. Yllättäviä tuloksia kyllä ! Painoindeksi ihan normaali (voisi kyllä olla omasta mielestäni alempi), viskeraalisen rasvan arvo 4, kun normaali on 1-9! Siskon lukema oli 1. :P Lepoaineenvaihdunta 1291, joten jos mielisin laihtua, niin tuon verran voisin ainakin syödä ja paino putoaisi. Luustolihasprosentti ihan normaali, rasvaprosentti ihan järkyttävä. :DDDD Kai se pitäisi alkaa salilla käymään. :P Ja krhm, mullahan on salikortti!!!

Lopulta haettiin sitten Samukin leikkihuoneesta pois ja kierreltiin sen jälkeen vielä hetki.. ^^'

Messuilun saldo on aika tavanomainen; lakuja, pari lehtitilausta (helvetti, mulle kyllä tulee liikaa lehtiä... :D) ja erinäisiä näytteitä. :P Niin ja Samulle ostin monivitamineeja, jotka maistui melkein karkilta ! 

Messuilun jälkeen käytiin vielä syömässä nepalilaisessa Himshikarissa Hakaniemessä. Ollaan käyty siellä kerran aikaisemminkin. :)) Osui ja uppos, tosin annos oli pienehkö verrattuna ainakin joihinkin toisiin paikkoihin. 




Samu oli jo lievästi sanottuna villiintynyt ja välillä meno oli sen mukaista... ;s

Onneks loppujenlopuksi päästiin kotiinkin. ♥ Itse vielä haravoin alkuillasta pihamme. :]]

Kello on jo lähestulkoon kymmenen ja Samukin koisaa vielä.. Mut antaa nukkua, rankka viikko edessä. ♥ Vielä ei itseäni jännitä, mutta eiköhän se tässä ilmene vielä. : D

Kävittekö te muut I love me -messuilla? Mikä teistä oli messujen paras anti ja ostitteko mitään kivaa? :]

Nyt toivotan oikein mukavaa viikkoa kaikille. ^^'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)