tiistai 13. elokuuta 2013

Kotiäitiyden loppu

Pitkä aikakausi elämässämme on päättynyt. Tähän aikaan on mahtunut paljon huikeita juttuja. ♥

Samu ehti olla siis kotihoidossa 3v 4kk:n ikään asti ja mun mielestä tää oli aika hyvä juttu! Toki viime vuonna kävi kerhossa paristi viikossa, mutta se oli EHDOTTOMASTI vaan hyvä juttu. :)

En ollut koskaan varsinaisesti miettinyt sitä, että millon laittaisin Samun hoitoon ja lähtisin itse tekemään jotakin. Omat tulevaisuudensuunnitelmat olivat niin auki. Heti alkujaan kuitenkin tiesin, että ihan mininä en lasta päiväkotiin veisi. Kuukausien ja vuosien vieriessä, tulin loppupuolella tulokseen, että rupean hakemaan töitä hiljalleen Samun 3v-päivän lähestyessä.

Superonnellinen olen siitä, että työllistyin vasta nyt (eli siis eilen), koska saatiin kesä vielä lomailla ihan rauhassa. ♥ Ens kesä on varmasti aika erilainen edellisiin verrattuna.

En voi väittää olleeni mikään supermutsi (siiis täääh, mua ei todellakaan mikskään mutsiksi kyllä ikinä saa kutsua!!), mutta Samusta on kehittynyt melkoinen persoona. Jutut on ihan huiketa ja poju on tavattoman fiksu ja taitava monissa jutuissa. Ollaan saatu elää omassa rytmissämme ja touhuta mitä ollaan haluttu. Ollaan voitu extempore lähteä vaikka mummolaan eikä oo tarvinnut enempiä pohdiskella.

Ollaan kaikki nautittu elämästämme näin täysin rinnoin♥, mutta nyt oli vihdoin aika siirtyä elämässä eteenpäin.

Siispä tosiaan, Samu suuntasi maanantaina päiväkotiin ekaa kertaa elämässään. Paikan saimme lähimmästä vuorohoitopäiväkodista, mikä oli toiveissammekin! Yhtenä päivänä vaan kerettiin käydä tutustumassa, mutta arvatkaas vaan, kaikki on mennyt ihan LOISTAVASTI. Poika on nukkunut, syönyt, leikkinyt ja viihtynyt todellakin! Enkä sitä kyllä epäillytkään. Samu on aina ollut erittäin sopeutuvainen, tykkää ihmisistä ja päiväkoti varmasti tarjoaa enemmän puuhaa kuin minä kotona. Ja totta se vaan on, mä en oo ollut mikään semmonen äiti, joka aamusta iltaan keksisi kokoajan jotain tekemistä. Tää on ollut meille ihan hyvä tapa näinkin!


En voi sanoa muuta kuin, että olen erittäin onnellinen. ♥ Samu viihtyy ja päiväkoti tekee hälle taatusti paljon hyvää, mä viihdyn kurssillani ja on ollut kivaa!

Kaksi ekaa kuukautta on vielä suhteellisen helppoja. Samu tulee olemaan hoidossa kahdeksana päivänä 14:sta. Joka toisen viikon on kaksi arkipäivää isillään, eli tälläkin viikolla on tosiaan vaan toi kolme hoitopäivää.

Sit kun mulla alkaa varsinainen työ, niin asioita pitää vähän enempi sumplia, jotta saataisi pidettyä Samua öisin päiväkodissa mahdollisimman vähän.

Epäsäännöllisen vuorotyön ja muun elämän sovittaminen tulee olemaan ehkä hankalahkoa, ehkä helppoa. Saas nähdä. Uskon, että saadaan asiat kuitenkin hoitumaan. ^----------^


Tästä on hyvä jatkaa elämää. ♥ Palaillaan taas kun keretään ja on jotakin erikoista mielessä. :P Hirmusesti tässä ei oo aikaa koneella olla!

Kuvat viime vkolta. ♥

3 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)