sunnuntai 25. elokuuta 2013

Pikaloma , jo ohi!

Niin se viikonloppu alkaa taas olla ohitse, valitettavasti.

Oli kyllä rentouttavaa käydä vähän mummolassa. Onneksi eilen oltiin perillä jo klo 12, ja tänään lähdettiin vasta klo 18.30, joten jäi edes vähän enempi aikaa. No, katellaan josko kolmen viikon päästä suunnattaisi sinne taas. ♥


Kuvia tuli taas otettua vaan pari hassua, koska unohdin tietty kamerani kotiin. Nää pari on ottanut siskoni!

Pian mummolaan päästyämme, nappasi äitini Samun ja molemmat koiransa mukaansa ja suuntasi veljellensä vähän kyläilemään. Me lähettiin siskon kanssa cruisailemaan vaarin autolla, eli käymään vähän kirpparilla. Mittään en kyllä löytänyt, HARMI!

 

Muuten touhuiltiin vaan pihalla ja Samu polki mun vanhaa pyörää. Kävästiin myös uudessa K-marketissa, joka on avattu mummolan lähistölle. Oli kyllä HIENO ja pitihän sieltä vähän irttareita ostaa. :P


Tuleva viikko on aikatauluiltaan vähän edellisiä mukavampi ja muutenkin muutamia ekstrakivoja juttui tiedossa. ^^' Aamuisin saadaan nukkua pari tuntia myöhempään, kun omat vuoroni ovat kivemmat! Helpottaa meitä kyllä kummasti kun ei ole kovinkaan aamuihmisiä. ;) 

Huomenna ois kans tarkoitus suunnata keilaamaan Samun ja isinsä kanssa, wuhuuuu. Tiistaina poitsu suuntaa taas isilleen. Keskiviikkona ja torstaina mulla on pokerifinaalit ja lauantaina suunnataan tutun ja hänen tyttönsä kanssa Lintsille, jos vaan ilmat suosii! ^^' Ostin ittekin huuto.net:stä halvalla muutamat laiteliput, niin ei tartte sitten ranneketta ostaa. Enemmistö laitteista kun on ilmaisia. :) Niiin ja josko imurikin tulis huollosta... Kunpa menis takuuseen!

Nyt hiljalleen valmistautumaan nukkumapuuhiin, siis ton pienemmän osalta!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :)
    Me ei olla käyty keilaamassa pitkään aikaan, pitäs taas ottaa aikaa ja lähteä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitti. ^^'

      Meil oli kyllä tosi kivaa keilaamassa. :) ittekään en ollut käynyt aikoihin, varmaan pariin vuoteen!

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)