perjantai 29. huhtikuuta 2016

Keväinen leiriviikonloppu ja VESIROKKO

Viime viikonloppu vietettiin perheleirillä Samun kanssa. ♥ Tämä oli meidän kolmas kertamme ja kivaa oli tälläkin kerralla. ^^


Leirit on siitä ihania, että lapsille löytyy paljon leikkikavereita ja vanhemmillekin juttuseuraa. :) Tällä leirillä sai vanhemmat myös vähän hemmottelua käsi- ja jalkahoidon merkeissä. Ihanaa luksusta!


Vikassa kuvassa poitsu uuden pyöränsä kanssa. ♥ BMX-pyörää toivoi ja sen nyt sitten minulta sai syntymäpäivälahjaksi. :)

Leiriltä kuitenkin lopulta lähdettiin pari tuntia aikaisemmin pois, nimittäin....


vesirokko rantautui tänne! Kyllä sitä ollaan "kuumeisesti" pari vuotta jo odoteltukin. Nyt se sitten kuitenkin alkaa olla sairastettu ja suhteellisen helpolla on päästy. Ekana päivänä pojalla oli kuumetta ja näppylät selkeästi kutisivat. Parin ekan päivän jälkeen ei ole enää niin kutissut ja kuumettakaan ei ole. =] Arkiviikko on siis mennyt nyt ihan kotosalla. Onneksi pari hyvää kamustaan sairastavat rokkoa myös tällä hetkellä, joten ihan yksin ei ole tarvinnut olla. :)

Se olisi vappuviikonloppu edessä. (: Töitä, mutta myös vappuhulinaa poitsun ja siskon kanssa. ♥ Uskoisin nimittäin pojan olevan päiväkotikuntoinen huomenna. :)

Ihanaa viikonloppua teille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)