sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Uutuksia tulossa äidille ja pojalle, muumimukeja ja legoja

Mitä ihanuuksia tänään netistä bongailinkaan. ♥______♥



Pari tulevaa muumimukia. Mä niin rakastan tota mustaa, aivan käsittämättömän upea, OOOOH! ♥ Myös tuo tuleva kesämuki on tosi nätti, erilainen. (: Mulla ei muumimukeja ole ihan hirveän montaa ja näitä kesän sesonkimukeja ei kai ollenkaan? Talviversiot kyllä löytyy, mutta tämä kesämuki sopisi niiden rinnalle loistavasti. (Ylemmän mukin kanssa samaan aikaan julkaistaan myös Tuutikki-muki, ja vaikka sekin oli tosi nätti, niin tää on triplasti kivempi.)


Poitsulle bongailin näitä ihania Angry Birds -legoja. Tosi kivoja ja vähän vaihtelua noille ainaisille poliiseille ym. ;) Herran synttäritkin lähestyy, joten hyvinkin voisi paketista joku setti näitä löytyä.

♥ Ihanaa viikkoa kaikille. Me aloitetaan se vapailla ja piipahdetaan Tallinnan 
päiväristeilyllä äitini, ja siis tietty Samun, kanssa. ♥

4 kommenttia:

  1. Tosi ihania juttuja! Pakko saada ainakin noi muumimukit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me hommattiin esi-isä meille. <3 Se on kyllä ihana. Tuutikki jätettiin vielä kauppaan. Ei meille niin tolkuttomasti noita mukeja mahdukaan. (:

      Poista
  2. No onpas tosiaan kivat muumimukit! Meille ei ole kuulemma enää pariin vuoteen mahtunut uusia mukeja, mutta eihän noita voi vastustaa :D

    Aika yllättävää, että tulee Angry Birds Legoja. Luulin, että Änkkäreiden suurin villitys meni jo...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä noita muumimukeja ei oo mitenkään kauheesti, mutta enpä oo ottanut elämäntyökseni kerätääkään niitä kaikkia. :P Tuo esi-isä käytiin kotiuttamassa jokunen päivä sitten, mutta Tuutikki jäi kyllä vielä kauppaan.

      Jooo noin olin mäkin noista Angry Birdeistä kelannut. Mut kai niiden nyt täytyy vielä keksiä kaikennäköistä kun ovat huipulla, tai eivät ainakaan pohjamudissa. ;)

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)