lauantai 9. tammikuuta 2016

***** Global Village, Dubai ***** Kannattaa lukea! :)

Dubain reissumme yksi kohokohta ainakin lapsen mielestä oli Global Village. Enkä voi kieltää, ettenkö itsekin olisi nauttinut ihan kybällä. ♥ Tää paikkahan on auki huhtikuun alkupuolelle asti, viikon jokaisena päivänä. Paikallisten keskuudessa tuntui olevan kovinkin suosittu. (: Sisäänpääsylippu yhdeltä maksoi 25 dirhamia eli n. 3,7€. Sisäänpääsy siis tosi edullinen. Ilman shoppailuakin tosi kiva paikka. Siellä on paljon esityksiä lavoilla ymymym. :)

Valtava rakennettu alue, joka koostui eri maiden paviljongeista, joissa sitten myytiin tämän maan tavaroita, ruokia ym. Yhteensä 75 maata on tuolla edustettuina.

Paikkaan on todellakin panostettu ja mun mielestä siellä oli todella kaunista. =] Alue sisälsi myös "Fantasy Island" -huvipuiston. Jihuuu!

Me viihdyttiin tuolla yömyöhään asti ja mahtavaa oli! ♥ Kaikkea todellakaan ei keretty siltikään kiertämään (vähän siellä nimittäin oli hässäkkääkin, krhm). Mut aivan ihanaa. Kovin kyllä meinasi silloin harmittaa, että paljon jäi kiertämättä ja lopussa koitinkin valikoida pari mielenkiintoisinta paviljonkia.



Paikkahan on shoppailulle ilmiömäinen. :D Ostettavaa löytyy siis tuhottomasti ja jotakin ostettiin mekin. (: Samu sai mm. nuo vilkkukengät, jotka on kyllä ihanat. ♥ Ladataan näppärästi usb-portin kautta. Itselleni ostin mm. Afrikan paviljongista yöpaidan ja tulinpa ostaneeksi hunajaa ensimmäistä kertaa elämässäni. Jemeniläistä tuo ja aika hyvääkin. (:


Huvipuistopuoli oli tietty lapselle ihan huippu. Laitteita ei ole mitenkään mahdottomasti, mutta toisaalta hinnatkin on aika huimat. ;) Laiteliput maksoivat 12-30 dirhamia (3-7,5€) kappaleelta. Jotkut aikuisten hurjat laitteet olivat vieläkin kalliimpia, mutta niissä me ei luonnollisesti käyty.

Kahdelle kun ostit liput, niin lompakko kiitti. :D Mutta en valita, meillä oli niin kivaa. ♥



Tuollahan on myös mukavasti erilaisia ravintoloita, mutta ilta-aikaan ollessamme nälkäisiä oli lähestulkoon jokainen paikka täynnä. :D Tyydyttiin sitten syömään jotakin pientä. :D

Loppuvaiheessa muutenkin oli poitsu jo aika loppu tohon kävelemiseen ja suht edullisella hinnalla vuokrasimme käyttöömme semmoiset isoissa marketeissa olevat autokärryt. Samppa sai istuskella siellä kun mä hullunkiilto silmissä pyörin noissa paviljongeissa, hihhi!

Porteilta mentiin vielä riksan kyydissä taksitolpalle. :) Taksimatkat Dubaissa on kohtuuhintaisia (varsinkin jos autossa olisi aina vaikka neljä matkaajaa) ja tännekin tultiin ja mentiin taksilla. Menomatka kesti varsin kauan, koska Dubain ruuhkat ovat aikamoisia. ;) Siihen kannattaa varautua.



♥♥ Näihin kuviin ja tunnelmiin. Palataan taas Dubai-jutuilla kun ehditään. ♥♥

1 kommentti:

Piristäisitkö vähän? :)