lauantai 14. marraskuuta 2015

Tampere osa 1: Holiday Club Tampereen kylpylän loma-asunnot

Mooooooi! :) Kaikinpuolin rentouttava Tampereen reissu ohi ja nyt ollaan muutamia muistoja rikkaampia. ♥

Maanantaina työ- ja päiväkotipäivän jälkeen startattiin auto kohti lomatuulia (:D) ja huristeltiin hakemaan isovanhemmat kyytiin. Sieltä vaari tosin halusi hypätä auton rattiin ja itse matkustin sitten takapenkillä Samun kanssa. Otinpahan autossa jopa pienet päiväunet, mikä on mulle varsin tavatonta. Siis ei ehkä päiväunet sinällään, mutta se, että autossa nukkuisin. Olinpahan vain aivan loppu. Teki hyvää nukkua hetki. (:

Kohteeseen saavuttuamme oli mukava huomata vieressä oleva voimalaitos, joka oli ilta-aikaan valaistu tosi kauniisti. Muutenkin iltasella tosi kaunista.


Isovanhemmat oli tosissaan meidän mukana kaksi ensimmäistä yötä ja toiset kaksi rentouduttiin Samun kanssa sitten ihan kaksin.

Nyt tässä postauksessa ajattelin esitellä teillä sitä huoneistoa missä me oltiiin ja ylipäätänsäkin sitä hotelliympäristöä. ♥______♥ Mehän tosissaan oltiin Holiday Club Tampereen Kylpylässä ja yövyttiin siellä loma-asuntojen puolella. Jokainen huoneisto on uniikki, mutta varaamalla täältä pääset ainakin samoilla mukavuuksilla olevaan loma-asuntoon. ;)


Tykkäsin huoneistosta älyttömästi, voisin niin asua tuommoisessa! Tilaa tuolla oli hurjasti ja vuodepaikkoja oli 4+2. Alakerrassa oli täysvarustellun keittiön lisäksi iso olohuone, makuuhuone (iso sekin), kodinhoitohuone, kylppäri ja vessa. Eteisessä oli myös lähestulkoon meidän koko kodin verran tilaa. :D

Erityisesti tykkäsin siitä, että käytettävissä oli sekä astianpesu- että pyykinpesukone! Kuinka näppärää olikaan pestä reissupyykit jo siellä! (:


Ison kylppärinhän kruunasi oma poreamme. Love it!


Yläkerran parvi oli matalaa tilaa, jossa sijaitsi toinen makuuhuone, jolla oli muuten en-suite bathroom. ;) Nukuttiin siellä Samun kanssa. (: Parvella oli myös aulatila, jossa oli useampi nojatuoli, mutta siellä ei kyllä aikaamme vietetty.


Loppujen lopuksi näitä kuviakaan ei ole ihan mahdottomasti. ;) Saittepahan nyt ainakin vähän osviittaa siitä, että minkälaisessa paikassa ollaan oltu lomailemassa.

Lisää juttua Tampereesta on tulossa ainakin parin postauksen verran. :)

2 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)