perjantai 12. kesäkuuta 2015

Pieni fudaaja

Ilmoitin Samun aiemmin keväällä kolmen kerran jalkapallokouluun, jotta poitsu pääsisi taas vähän enemmän harrastusten makuun ja pääsisi kokemaan fudiksen näin porukassa! ♥

Kaksi kertaa on nyt takana ja Samu taitaa olla aika myyty. :) Pelailee ja harjoittelee ihanalla innolla. Kovasti puhelee, että haluaa jatkaa sitten syksyllä!

Tosiaan, kolmen kerran jalkapallokoulu on tosi lyhyt. Ite oon jo ihan harmissani siitä, että joko se just sitten loppuu. Loppukesästä perustavat tälle ikäluokalle joukkueen, johon voi sitten liittyä mukaan.

Ei kuitenkaan innostuta vielä liikaa. Toistaiseksi ollaan kuitenkin molemmat tästä niiiin hyvillä mielin. ♥ On se vaan niin iso poika jo!


Äiti on susta niin ylpeä. ♥

4 kommenttia:

  1. Ihana (pikku)-iso futaaja! En tiennytkään, että tuollaisia lyhyitä jalkapallokouluja järjestetään. Tosi kiva tapa päästä tutustumaan lajiin. Meillä kans tyttö puheli jalkapallon aloittamisesta talvella, mutta asia jäi, kun epäilin, että jaksaako sitten kuitenkaan harrastaa ihan oikeasti. Ja pohdiskelukin jäi jo ennen kevättä, joten... Joku harrastus olisi kyllä tarkoitus syksyn mittaan aloittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää on kyllä tosi kiva tutustuminen lajiin. :) Loppukesästä sitten hommat jatkunee. ^^

      Niin ne vaan monet hommat tuppaa kuitenkin unohtumaan. :D Meilläkin oli alunperin jääkiekkokoulu aloittaa viime talvena, mutta niin se sitten vaan kaikessa kiireessä ja hässäkässä jäi.

      Toivottavasti löytyy teiän tytsylle joku harrastus syksyllä. :)

      Poista
  2. Vaari On tosi ylpeä Samusta ! <3

    VastaaPoista
  3. ...ja mummi :) Huomenna nähdään :)

    VastaaPoista

Piristäisitkö vähän? :)