keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Viisveen kamubileet

Kaverisynttäreitä juhlittiin viime sunnuntaina pienellä porukalla. :)) Viime vuonna kun kutsutusta kuudesta tuli paikalle kaikki, niin tänä vuonna kahdeksasta (huhhuh) kutsutusta tuli vain neljä! Mutta ainakin oli lapsilla tilaa touhuta!

Hauskaa oli, vaikkei ihan ongelmitta mennytkään!


Todetuksihan se taas tuli, että lapset ei kyllä syö hirveästi.. :D Tarjolla oli edellispäivän kakkua, niitä karkkeja, sipsejä ja poppareita. Vartavasten kamusynttäreitä varten tehtiin coctailsiili, vai possuko tuo on? :DD Vaahtokarkkeja dipattiin suklaassa ja koristeltiin suklaalla!

Kertisastiat ostettu Tukholman Lagerhausista! ^-----------^


Kakkua taisi kuitenkin ottaa jokainen, jeeee! Juomavaihtoehtoina oli pillimehua ja limpparia!


Halukkeet lapsoset saivat tatskat itselleen.. :) Teki mieli laittaa itsellenikin (ja siskolle), mutta kiiressä se sitten jäi. Oishan noita tosin vielä jäljellä, että pitäskö repästä. ;)


Kotiinviemisiksi vieraat saivat söpöt eläinrasiat, joissa oli saippuakuplia ja vähän karkkia! Saippuakuplia mentiinkin porukalla vielä kokeilemaan ulos ennen kuin oli kotiinlähdön aika. :))

Ihan kelpo kekkerit. ♥ Nyt huilaillaan vuosi! ^--------------^

♥ Samun vaatetuksena ihana Legon t-paita ja Mainion housut ♥

2 kommenttia:

  1. Ihana possiili :D. Mä en ole päässyt vielä kaverisynttäreitä järkkäämään kun ei meille oikein ole ollut kavereita joita kutsua. Nyt saattaa syksyllä sitten tilanne olla toinen kun tyttö täyttää 5, jee kaverisyttärit!

    Kuolaan noita suklaisia vaahtokarkkeja, tarttiskohan kokeilla :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eiks oo. :DDD

      Täälläkin nuo siis on päiväkotikavereita.. ^^ Ei kun tekin sitten syksyllä kemuja järkkäämään, lapset tykkää! :)))

      Kannattaa kokeilla. ;)

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)