maanantai 9. syyskuuta 2013

Lintseilemässä syyssunnuntaina!

Eilen tosissaan kävästiin Lintsillä. ^^' Seurana tuttu ja hänen tyttönsä. Ne, jotka ollaan tunnettu siitä asti kun lapsoset on olleet ihan pikkusia!

Ilma oli mitä mainioin ja ihmisiä oli muitakin liikenteessä. :) Kivaa oli ja laitteet tietty lapsista huippuja! Ilmaislaitteissa pyörittiin ja sitten kahdessa maksullisessa kävivät kans. Normihinnalla en ikinä ostais laitelippuja, mutta nyt olin ennakkoon ostanut noita huuto.net:stä kun bongasin niin edullisesti!

Molemmat muksut kävivät myös sekä narunvedossa, että onginnassa. :) Melko krääsäähän ne tavarat siellä on, mutta ittekin muistan, että lapsuudessa ne oli HUIPPUJA! Paria peliä Samu sai pelata. ♥


Pehmisjätskit myös nautittiin (, jotka sulivat vähän turhan nopsaan...) sekä lähtiessä ostettiin 5 metriä lakuja, mums!

***

Tänään oli ittelläkin vähän erilainen päivä, nimittäin paljon myöhäisempi ja Samukin jäi tänään ekaa kertaa päiväkotiin yöks. Toivottavasti on mennyt hyvin. :) Kisupehmon nappasi unikaverikseen. ♥

Aamulla meen poitsun hakee muutamaks tunniks kotiin ja sit takas päiväkotiin. Isänsä hakee sitten alkuillasta onneks poies ja saa olla isin kans pari päivää!

Suht aikanen herätys, joten huspois koneelta nyt! MO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)