maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukuun TOKA !

Niin se joulukuukin sitten starttaili jo.. Ja hei, ulkona sataa lunta. ♥ Joulukin lähestyy, kääääk!

Työviikko saatiin päätökseen perjantaina ja me suunnattiin Samun kaa pitkästä aikaa mun mummille ja vaarille. Kuinka rentouttavaa. Kyllä niitä viikonloppuja osaa oikeesti arvostaa ihan erilailla näin kun on työelämässä! Ihanaa oli saada nukkua, syödä ja olla vaan.. Miten siellä tuleekin aina syötyä?  :D Tai kai mä vaan syön nykyään muutenkin kokoajan. :D Tulopäivänä mummi oli tehnyt lettuja (kelatkaa pian 78v mummi paistanut ison kasan lettuja, ihana. ♥)  ja seuraavana päivänä oli pannukakkua, mums! Käväsin kirppiksillä (erittäin laihoin tuloksin) yms. :) Käytiin Samusen kanssa myös pyöräilemässä. Vaari oli ostanut kirpparilta pyörän, joka oli maksanut huimat 12€. Ihan mahtavaaa. =) Kyllähän poitsu tykkäs sillä mennä. : ) Mussukka ♥ Kävästiin leikkipuistossa kans!


Niiiin ja lauantaina käytiin pitkästä aikaa siellä uinnissa kans! Niin mukavaa oli.. On jäänyt valitettavan monet kerrat väliin töiden takia.. Niin jää tänviikkoinenkin. Pitäs sit ens vuoden puolella alkaa käymään ihan omatoimisesti uimahallissa. Unelma ois mennä johonkin Serenaan tai Flamingoon Samun kanssa. ^^'

Viikonlopun tuomisina oli jouluvalot !!!! Mahtavaa. Mulla ei oo koskaan ollut omassa kodissani vielä jouluvaloja.. :) Eihän noi mitkään ihmeelliset oo, mut ihan hyvät tänne meille. ♥



Ja hhei, on meillä kans joulukalenterit! Mulla se perinteinen Veikkauksen (jospa tänä vuonna siitä irtois jotain rahaakin) ja Samulla laivalta ostettu kalenteri. Ekoista luukuista on paljastunut suklaata ja on ainakin vähän kivemman kokoiset kun niiissä ihan basic-kalentereissa. :)


!! Huomenna olisi luvassa uurnanlasku. ♥ Kynttilät on hankittuna. ♥ Mitenköhän Samu reagoi? Puhuu kyllä nykyään jo siitä, että isi on taivaassa. On ymmärtänyt kuoleman lopullisuuden.. Tai luulen niin.. Välillä iskee ahdistus ja suru. Ikävä. Ei auta kun vaan jatkaa.. Ja jaksaa.. Ainakin on sitten paikka, jossa käydä muistelemassa. !!

Näihin tunnelmiin. Kohta ruokaa ja nukkumaan! Aamulla töihinlähtö vähän klo 04 jälkeen. Huh.


2 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)