maanantai 16. joulukuuta 2013

Alepan KAUPPAKASSI !

Kokeilin ensimmäistä kertaa tällaista kauppakassi-toimitus juttua ja osasyynä oli Meidän Perhe -lehden kautta saatu koodi, jolla sai ilmaisen toimituksen. (vinkvink, jostain sieltä uusimmasta lehdestä löytyi ohje millä sen sai tilattua). Aattelin siis, että nyt en ainakaan hävii tässä hommassa mitään vaan voin huoletta palvelua kokeilla!

Kauppakassin nettisivu oli melkoisen selkeä ja helppo käyttää. :) Selailin eri osa-alueet useampaan kertaan läpi, ihan vaan innostuksesta ja mielenkiinnosta. :D Näin tulisi helpommin ehkä ostettua jotain sellaista mitä ei normaalisti ostaisi.


Itse pitäydyin kuitenkin lähinnä niissä tutuissa perustuotteissa! Tilasin maidot, limpparit, talous- ja wc-paperit. Vähän tortilla-aineksia ym! Pakastetuotteita myös muutamia. Ei tarvitse itse huolehtia bussimatkalla, että onko kaikki ihan sulanut jo kun pääsee kotiin. Onneks näin talvella (vaikkei talvelta välillä vielä tunnukaan) pakasteiden tuominen kotiin on paljon helpompaa. =)

Tilaukseni tein eilen illalla ja valitsin tänään toimitusajaksi aikaikkunan välillä klo 19-21. Toimitus saapui aika minuutilleen tasan kahdeksalta. Lähempänä toimitusta tuli vielä viesti, jossa kerrottiin tuleva toimitusaika hieman tarkemmin. Plussaa siitä. +++++




Tilauksen toimittanut nainen oli oikein mukava ja vastasi osaavasti mieltäni askarruttaviin kysymyksiin! Tilaukseni maksoin käteisellä (en tiedä onko muut vaihtoehdot mahdollisia?) ja varasin tasarahan!

Tuotteet oli pakattu erittäin asiallisesti. Pakasteet erilliseen kassiin ja jotkut pikkutuotteet vielä erikseen omiin pusseihinsa. :) JES!


Nopsasti kuvasin teille vielä meidän tilauksen. Sitten sujautin ostokset omille paikoillensa!

En voi kuin suositella! :) Itse olen ainakin erittäin tyytyväinen. Hienoa, että tällainen palvelu on kehitetty. Ainakin meille tämä satunnaisesti passaa ihan hyvin.. :) Työpäivien jälkeen on melko poikki eikä oikeesti jaksaisi enää lähteä kauppaan Samun kanssa iltapäiväruuhkiin! Painavat tuotteetkin tulee paljon mukavammin kotiin näin.. Hihi. :) Plus busseissa on tylsää kantaa sataa ruokakassia!

Me varmasti hyödynnetään tätä uudestaankin! ++++++

Ootteko te muut käyttäneet näitä kauppakassi-palveluita? Mitäs ootte tykänneet? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)