tiistai 20. elokuuta 2013

Talven vaatepohdintoja... ? :)

Niin se kesä vaan tosiaan taitaa olla loppumaisillaan hiljalleen.. Nopsaanhan se kyllä meni!

Talveen vielä on hetki, mutta hyvähän ne hankinnat olisi tehdä ajoissa, ettei jäädä paitsi tarvittavista jutuista.

Haaveissa ja ajatuksissani on tietysti Molon haalari. ♥ Semmonen meillä on ollut nyt kahtena talvena ja voin sanoa olevani vain tyytyväinen. Niin kauniita, ihanan värisiä ja kestäviä haalareita. Hyvin istuvia ja I H A N I A

Kun ensi kerran näin kuvat tulevan talven haalareista, ei tullut mitenkään ihmeellistä fiilistä. Värit näyttivät tosissaan kummallisen haaleilta ja olin aikalailla pettynyt! Nyt ainakin mitä babyshopin sivuilta kuvia katsoo, värit ovatkin aika kivoja ja itsestä tuntuu paaaaljon paremmalta. ;)

Valinnanvaikeus meinaa vaan iskeä. Teille muillekin, ehkä?

 

Kuva pikaseen tekastu, joten älkää ulkonäköön enempiä kiinnittäkö huomiota! Siinä nyt kuitenkin niitä suosikkeja. Vielä on neljä muuta pojille sopivaa väriä (rainbow, atomic, electric, black), joista en kuitenkaan itse haaveile!

Tämähän tulee siis olemaan ensimmäinen talvi, jonka Samu viettää päiväkodissa ja se täytysti pitäisi pitää mielessä. Tykkään hirmuisesti oikealla olevista väreistä, mutta ne on meidän vanhat tutut. Viime talvena meilä oli keltainen ja sitä edellisenä oranssi (rocket), enkä oikeen haluaisi noin samanlaisia hankkia.

Nämä neljä tässä vasemmalla ovat sitten niitä, joihin olisin enemmän kallistumassa tällä hetkellä. Ihan pelkkää mustaa en haluaisi ja siksi tämä vasemman yläkulman black iris houkuttaisi. Meillä on ollut Mololta vk-haalarina musta versio ja oli kyllä huikea värinsä takia! Vihreä andean houkuttaa myös kovasti. Eri kuvissa väri vaan näyttää kovinkin erilaiselta, kun en mitään hirmu hailakkaa halua. Snow denim on aikas jeeeeez! Kuviollinen haalari ski resort nyt vaan on magee. Alkuun en tykännyt siitä siis ollenkaan, EN PÄTKÄÄKÄÄN. Nyt kuitenkin kun näin sen yksissä sovituskuvissa, ihastuin pikkasen. ♥ Olikin aikas kiva. :)

Mikäs näistä minun lemppareistani on teidän mielestänne paras? :)

Niiiin ja sit pitää kaikki tilpehöörit hankkia. Hattua, hanskaa, kenkää ym.! Huhhhei! Onneks tästä syksystä nyt taidetaan selvitä viime kevään jutuilla. :) 

Mä viettelen tässä TAAS lapsivapaata aikaa ku Samun isi haki poitsun tänään pk:sta. Onhan tää kyllä ollut näppärää, kun ollaan niin hyvin saatu sovittua kaikista Samun jutuista. :) Isillä siis menoa viikonloppuna ja muokattiinkin vähän tän viikon alkuperästä suunnitelmaa. Ei haittaa mua! Mä pääsen huomenna pelailee pokerii ja viikonloppuna täytyy kekkailla jotakin. Joko aattelin, et mentäs pitkästä aikaa mun mummolaan tai sit jos mun sisko haluaisi tulla tänne meille. ♥

PLUS IHANAA NIMIPÄIVÄÄ SAMUSENI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)