maanantai 5. elokuuta 2013

!! Kylpylähotelli Päiväkummussa !!

Jooo... Oli tarkoitus kirjoitella meidän reissusta jo heti perjantaina tai lauantaina, mutta kappas, en mä sitten jaksanutkaan. Heti tultuamme kiikutin Samusen isillensä ja itsekin ehdin tulla kotiin lähinnä vain tuomaan tavarat kunnes kutsu kävi.. Samun isi kun tarvitsi kuljettajaa, jotta pääsi hoitamaan asiansa ja hetken harkittuani suostuin. :) Ohan se mukavaa ajaa myös jollain sellaisella autolla, jolla ei ole ennen ajanut. :D Samun vaari jäi Samun kanssa. Sitten mentiinkin koko konkkaronkka istumaan iltaa hetkeksi. Samulla ainakin riitti leikittäjiä ja itsekin hetkittäin
osasin jopa rentoutua. Kauaa en siinä kuitenkaan viipynyt. :)

Viikonloppu oli muutenkin huippu, nautin täysin siemauksin! Käytännössä kaiken aikani vietin kaverien kesken ja kivaa oli. Uusien ihmisten tapaaminen on aina tosi jeez!

Nyt kuitenkin siihen meidän lomaan.. ♥

Tosissaan, sunnuntaina sitten bussilla kohti Päiväkumpua ja meidän odottamaa lomaa! Bussilla matka kesti kaksi tuntia, joka olikin aika maksimi tämmösen 3v:n kanssa. Hyvin se matka meni, ei huutoja tai mitään, mutta on se paikallaan istuminen pelkästään itsellekin aika puuduttavaa.

Julkisia tonne meni tosi huonosti ja mekin saavuttiin kohteeseen jo klo 12 kun huoneet sai käyttöönsä vasta klo 14. Tutustuttiin kuitenkin tosi nopeasti toiseen äiti-ihmiseen ja hänen 5v tyttäreensä, joten odotteluaika meni leppoisasti mm. pihalla keinuen ja liukumäkeä laskien! Tulopäivä oli myös HURRRRJAN lämmin!

Pitopöytälounas käytiin vielä nauttimassa ennen huoneisiin pääsyä. Me majoituttiin rinnetaloissa, jotka oli tosi kivoja. Me oltiin kaikista perimmäisessä talossa, josta oli ihanat kauniit maisemat järvelle. ♥ Meillä oli siis oma pieni terassi, jossa oli pikkunen pöytä ja kaksi tuolia. Huoneet olivat varusteluiltaan meille oikein sopivat. :) Kurkkikaa tuolta linkistä lisää jos kiinnostaa! Ainoa miinus oli turhan korkea sisälämpötila, jota ei oikein millään saanut alemmas. Toisessa rakennuksessa majoittunut toinen äiti-ihminen ei kertonut tämän olevan ongelmana heidän huoneessaan. Aijoo ja toinen yllätys oli toisena päivänä huomata, että kappas, täällä on käynyt siivoja kun sängyt oli pedattu. :D Oletin, että pitäisi laittaa se lappu roikkumaan oveen, jos kaipailee siivousta.

No, mutta. Etten mä jaarittele ihan tolkuttomasti ja kerro minuutintarkkaa kertomusta jokaisesta päivästä, niin siirrytään kuviin! Todennäköisesti tulevat vähän sekalaisessa järjestyksessä, mutta tiedättepähän vähän mitä me ollaan touhuiltu. ^---------^


Reissuun sisältyi myös uintia paaaaaljon tuolla kylpylässä. Enemmän se mun mielestä kyllä oli pieni uimahalli, mutta näin nuoren lapsen kanssa matkustaessa ihan riittävä! Kyllä me siellä viihdyttiin. ♥

Kuvat mm. toukkajunasta ovat Hupikummusta. Hotellinen vieressä sijaitseva paikka oli aika jees. Oli muutamia pomppulinnoja, sähköautoja, ratasveneitä, vesiliukumäkiä ym. Hinta hotellin asiakkaille 13€ (lapsi alk. 3v). Sisäänpääsy alueelle ei maksa mitään ja mekin ostettiin siis vaan lapsille noi rannekkeet. Toukkajunaa voi käyttää myös ilman ranneketta maksamalla 2€ yhdestä kyydityksestä.

Mutta oli kyllä mukava loma. ♥ Viisi päivää oli kuitenkin ehdoton maksimi. Kyllä vikana iltana rupesi jo odottelemaan kotiinpääsyä!

* * *

Itteä vaivaa ihan järjetön yskä, joka vähän lomaakin häiritsi. Parina yönä nimittäin valvoin pari tuntia, kun yskitti niin kovasti, et luulin tukehtuvani. Edelleen tää vaan jatkuu.. Pari viikkoa jo kestänyt! Loppuis nyt pian! Antibioottikuurikin meneillään ja hohhhoi!

Nyt nautiskellaan vikasta lomaviikosta kun maanantaina arki tosissaan koittaa! Huomenna tutustumaan Samun päiväkotipaikkaan heti aamusta. =) Joko teillä lukijoillani (joku on muuten karannut, nyyyh) on loma päättynyt vai vieläkö on lomaa jäljellä?

4 kommenttia:

  1. Moikka! Sun blogia on kiva lukea ja seurataa :) ainoo ois sellainen pieni pyyntö/edotus ;) toi blogin kanssi kuva on todella hieno, mutta kuitenki nyt on kesää nii ois varma kiva jos jaksaisit tehdä sellaisen kesäisen kanssi kuvan :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, et oot tykännyt. :)) Joo ja kiitti vinkistä, pitäis kyllä tosiaan tehä uus tommonen kuva taas. :P

      Poista
    2. Toivottavasti et kuitenkaa pahastunu ehdotuksestani, ajattelin että se ois kiva piristys tähän blogiin :))

      Poista
    3. En tietenkään. :)) Ja tekasinkin juuri uuden. ^^' ei siitä nyt hääppönen tullut, mutta edes vähän ajankohtaisempi. Kiitos vinkkauksesta. ^^'

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)