tiistai 14. huhtikuuta 2015

Tätä me syödään :)

Uuden kameran myötä oon jaksanut napsia kuvia vähän entistä enemmän. :) Meidän ruoistakin on tullut otettua kuvia ja ajattelin jakaa osan niistä teille!

Tässä kuvia niistä meidän arkisista jutuista. Ruokia, jotka on helppo ja nopea tehdä, ja jotka maistuu meille molemmille, isolle ja pienelle.

Enjoy!


Ylimmän (ja toisiksi ylimmän) kuvan kanakastike on yks meidän ehdoton feivorit. ♥ Älyttömän hyvää, eikä vaadi kovinkaan paljon aikaa.. :) Meillä se sisältää aina kanasuikaleita, maustetahnaa tai muita mausteita sen mukaan mitä kaapista löytyy, kesäkurpitsaa, paprikaa ja kookosmaitoa. NAM!

Seuraavana ruokana näkyy kinkkukiusaus! Simppeli arkiruoka, jonka saa tekeytymään valmiiksi sillä välin kun ulkoillaan. :) Ja kyllä, me tehdään tuo siis puolivalmisteista.. :P Tuohon käytin sellaista peruna-porkkana-suikalesekoitusta. Sopi hyvin ja vähän vaihtelua ainaiseen pelkkään perunaan. Sisältää siis juurikin tuota sekoitusta, kinkkusuikaleita tms., ruokakermaa, mausteita ja joskus laitan sekaan myös creme bonjour -hommelia! Niin ja juustoa laitettiin tuolla kertaa päälle. :P

Viimeisen ruoka onkin kiireisen päivän herkku! Meillä kun päivät on varsin kiireisiä silloin kun olen itse menossa iltavuoroon, niin ei vaan ole tuntia aikaa seistä keittiössä. Tässä siis upea itsetehty salaatti, joka sisälsi meille aika tavanomaisia salaatinosia eli jääsalaattia, paprikaa, ananasta, viinirypäleitä ja kurkkua. Ruokana sitten Lidlin (♥ :D) perunamuusipalleroita ja kalapuikkoja!


Tuossa vielä pari aamupalaa. :)

Kananmunaa käytetään suhteellisen vähän vaikka sitä melkein aina onkin jääkaapissa. Vielä harvemmin sitä paistetaan, mutta sillon tällöin!

Karjikset sit taas on herkkua kyllä molemmille. NAM!

Voisitteko te kuvitella syövänne näin?

4 kommenttia:

  1. Kaikki ruoat näyttävät mukavan raikkailta ja maistuvilta! Eritoten ilahduin tuosta vihannesten / hedelmien määrästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähestulkoon joka ruoalla on aina kasviksia. ;) ^---------^

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)