maanantai 29. syyskuuta 2014

Mitä meillä syödään?

Parissakin blogissa on vilahtanut näitä erinäisiä ruokapostauksia viimeaikoina ja nyt ajattelin kantaa myös oman korteni siihen samaiseen kasaan! :D

Meillä ollaan melkoisen kaikkiruokaisia. Vain harvat asiat ei uppoa, joten erittäin laajalla skaalalla meidän olisi mahdollista ruoka laittaa.

Monesti tuntuu kuitenkin siltä, että viikosta toiseen listoilla pyörii ne ainaiset samat spagetit ja jauhelihakastikkeet sunmuut sellaiset. Tykkäisin kokeilla enemmänkin uusia juttuja, mutta aikaa on valitettavan rajallisesti, joten mihinkään kolmen tunnin kokkaussessioihin en vaan voi ruveta.

Tähän nyt lisään kuvan meidän muutamista viimeaikaisista ruoista. :) Aika perusruokaa, mutta kyllä meille uppoa. Eineksiäkin näkyy, enemmän kuin yleensä käytetään. :D

Yleisesti ottaen ruoka laitetaan ihan itse, mutta eineksiäkin syödään. Meidän einesherkkuja ovat maksalaatikko ja pinaattikeitto. Välillä on kausia, kun syödään niitä usein, mutta välillä kuten nytkin, menee yli kaksikin viikkoa, että kumpaakaan pöydässä näy. MUMS.

Mun mielestä eineksissä ei sinällään ole mitään vikaa, kunhan niitä ei ihan päivittäin popsi. :) Ne tuo kuitenkin erittäin suuren helpotuksen kiireisiin päiviin, kun yhteistä aikaa on vain joitain tunteja, eikä halua sitä koko aikaa viettää keittiössä.


Kuva 1: jonkun sortin kanakastike
Kuva 2: lohikeitto (älyttömän hyvää, mutta aikaavievää kun pitää se kala saada kattilaan :DDDD)
Kuva 3: eilisen noi monsterinakki -hommelit. Haha.
Kuva 4: Kalapuikkoja, ransuja ja uunikasviksia. Parit kastikkeet lisänä: chilihommelia ja valkosipulijuttua.
Kuva 5: uunimakkaraa :D (Älyttömän halpaa, mutta hyvää.)
Kuva 6: tän päivän erittäin herkullinen kanakastike. Sisälsi mm. kesäkurpitsaa, paprikaa ja kookosmaitoa.

Kiinnostaisiko teitä useamminkin nähdä mitä meillä syödään? :))) 
(Ite aattelin, et ois kiva tehä tämmönen ainakin vielä toisen kerran.)

ps. Täällä on poitsu sitten kuumeessa.. :(

2 kommenttia:

Piristäisitkö vähän? :)