perjantai 1. elokuuta 2014

Vähän lisää haastetta pojalle.

Kun Samu oli ihan pieni, ei häntä suunnattomasti palapelit kiinnostaneet. Kiinnostus niihin on kuitenkin lisääntynyt kokoajan ja mummolassa tekee sinne ostamaani palapelisarjaa joka kerralla ja erittäin kiitettävin tuloksin. :P

Kotona meillä on enää näin "isolle" sopivia palapelejä oikeastaan vain yksi ja siitäkin on harmillisesti kadonnut muutama palanen. Yhtenä päivänä etsin kaikki (no heh, melkein kaikki) kodin nurkat ja löydettiinkin muutama puuttuva palanen, mutta osa jäi silti teille tuntemattomille.

Keskiviikkona kun sitten satuin mainostenjakajalta saamaan mainosnippusen, niin viimeiseksi luettavaksi (ei siis mitenkään vähäisin, ei todellakaan) jätin Lidlin mainoksen, johon olikin tulossa myyntiin kaikkea mukavaa... :))

Siispä eilen torstaina suoraan töistä tultuani marssin sitten Lidliin vähän ostoksille.

Ja niiiinpä niiiin, iloisena marssin kaupasta ulos muutaman kivan jutun (+ ruoan :D) kanssa. ♥


Mä niiiiin jo odotan sunnuntaita kun haen poitsun kotiin. Ikävä on, mutta en mä kiellä, etteikö olisi mukavaa ollut ihan itsekseenkin.. :) Aamuvuorojen takia vaan univelka vaan painaa silti. : D Tai siis mikä univelka, meillähän oli just loma? :D Mä oon kai aina väsynyt tai jotain. : D

Mut niin siis, sit voidaan perehtyä näihin juttuihin yhdessä. :))) Palapelistä poitsu on taatusti superinnoissaan, edellenkin palapelikin, siis se, josta puuttuu niitä paloja, on Cars -aiheinen ! Tässähän on ikäsuosituksena 6+, mutta saas nähä onnistuisiko ainakin avustuksen kanssa. :)

Sit siellä oli myynnissä myös tuommoisia tehtävävihkoja eri ikäisille. Sopivasti löytyi 4-5-vuotiaillekin niin nappasinpas senkin vielä mukaan ja bonuksena vielä noi Jumbo -puuvärikynät. ^^' Tehtävävihkoakaan en oo vielä avannut kelmustaan, koska haluan, että tutkitaan noita murusen kanssa sitten yhdessä !

* *

Laadusta en siis osaa sanoa vielä mitään, mutta koskaan en oo ollut tyytymätön Lidlin tuotteisiin, en ainakaan muista.. :) Plus noi oli erittäin edullisia !! Oliskohan noi tuotteet ollut yhteensä 7-8€ !

* *

Itselleni en taida pahemmin mitään haastellista ostakaan, pari pientä mukavaa juttua on tullut vaan ostettua viime aikoina.


 Toi pokkari oli vaan alelöytö, jonka ostin lähinnä siksi kun muistan siskon kehuneen tota.. :) Jospa kerkeisin niitä sivujakin joskus aukoa. : D

Plus toi hoitoaine. Ahhhh, mikä tuoksu. ♥♥ Enkä mä normaalisti mitään ostamiani vessapapruja tai peruspesuaineita esittele, mut nyt oli pakko. :D

Nomut, eipä mulla muuta. :) Hauskaa viikonloppua teille. Täällä se menee töissä.. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)