keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Se yllätysreissu pojalle. ^------^

Yllätin kyllä Samun tänään ihan täysin. ♥

Olin Samulle jo muutaman päivän ajan kertonut, että tänään me lähdetään vähän reissuun.. :) Tänään aamupäivällä sitten startattiin auto kotoota, käytiin vähän ostamassa eväitä ja piiiitkä automatka alkoi..

Matkalle pysähdyttiin taukopaikalle evästämään pikkasen ja vieläkään poitsu ei tiennyt mitään meidän lopullisesta kohteesta.


Kun lopulta kaarroimme kohteemme lähistölle, oli hymy naamalla melkoinen ! :)))))


Ja jeeeee, kyllä, me tehtiin päiväreissu Kouvolaan, Tykkimäkeen. ^-----------^  Alunperin tän piti olla hotellireissu, mutta kurjien säiden takia tästä muotoutuikin sitten päiväreissu. Ihanaa meillä oli näinkin.. ♥


Tää oli niin ihanaa yhteistä aikaa meille. Molemmat kyllä nautittiin ihan kybällä, paitsi noh, housut oli vähän märät kun laskettiin veneellä tunnelimäestä. : D : D 

Tykkimäki oli tosi jees. Ihanan rauhallinen paikka ja käytännössä jonoja ei ollut. :)) Ikinä en oo Samun kanssa noin kauaa huvipuistossa viihtynyt. Kuutisen tuntia siellä nyt oltiin ja kauemminkin oltaisi voitu olla, mutta sitten oli pakko jo lähteä.. Pari kohdettakin jäi jopa käymättä. :))

Hinnatkin edullisemmat kuin ainakin Lintsillä. Lintsin sivujen mukaan heillä sieltä ostettuna kesäkaudella ranneke 39€/kpl, eli kahdelta olisi ollut 78€. Tykkimäelle saatiin S-etukortilla rannekkeet 54€:lla!

Voin suositella, meille oli ainakin oikein sopiva kohde päiväreissulle. 

♥ Herkuteltiin, nautittiin, naurettiin. ♥


6 kommenttia:

  1. Miten onnelliselta samu näyttääkään, ihana! :) Tää oli vissiin se reissu mistä mainitsit, harmi ettei hotellireissu onnistunut mutta näyttäisi olevan todella onnistunut päivä ilmankin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jjjep, onnellinen poitsu olikin.. ♥ Ja juuu, tämäpä se reissu oli.. :) Mut eiköhän me keretä hotellilomailla vielä joskus. ;)

      Poista
  2. Ihanan kuuloinen ja näköinen reissu!! Olisikin kiva joskus käydä muuallakin vähän tollaisissa paikoissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meil oli kyllä tosi nastaa... :) SUOSITTELEN. ^^'

      Poista
  3. Voii, ompas ihania kuvia taasen! Samppa näyttää aina niin hyväntuuliselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyväntuulinen aina julkaistuissa kuvissa. ;D ♥

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)