sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sunnuntain kruunaaja

Nää aamuvuoroviikot on kyllä paljon haastellisimpia kuin iltavuorot. Vaikka unimäärä molemmilla viikoilla on kutakuinkin samanlainen, niin sillä vain on valtava merkitys, että herääkö 4.20 vai 7.30. Ehkä se kesää kohti mennessä helpottaa kun aurinkokin pilkistelee enemmän. 


Koko viikon oon oikeestaan ollut ihan poikki. Yhtenä päivänä (!!!) sentään jaksettiin mennä Samun kanssa ulos kotitunteinamme kun oli niin aurinkoista. Muuten ollaan lusmuttu vaan sisällä. Ei muutenkaan ihmeitä. Kun taas iltavuoroviikoilla on paljon mukavempi mennä puolenpäivän aikoihin ulos. Silloin se oikeasti virkistää!



Yhtenä iltana kävin pikaisesti myös kaveria moikkaamassa sen jälkeen kun olin Samun vienyt päiväkotiin. :) Ei tässä oikeen koskaan kerkee ketään näkemään. Ihanaa oli kuitenkin nähä. ^-------^ Ja herkutella, mums!


Perjantain työvuoroon starttaillessani olin vain suunnattoman iloinen siitä, että vapaapäivät lähestyivät.

Perjantaina kun oli luvassa minun kauan odottamani vapaailta. Eka baarireissu sitten joulukuun. Odotin ihan hurjasti sitä kunnollista omaa aikaa, kaverien näkemistä, koko yön kestävää tanssimista! 

Ensiksi kuitenkin kotiin saavuttuani töiden jälkeen, päätin ottaa päikkärit. Pakko oli kuitata viikon univelat, eihän sitä muuten olisi illalla jaksanut.

Ah ja ihanaahan se oli. !! Mentiin kahden kamuseni kanssa. Paljon tanssittiin. :) Tapasin niiiin kivoja uusia ihmisiä ja joitain baarituttuja kanssa. Vitsit, happyhappy!

Samu saapui kotiinkuljetuksella lauantaina iltapäivällä ja oli ollut silläkin kivaa.  ^^'

Tänääään ollaankin lähinnä vaan nautittu kotipäivästä. Käytiin kyllä moikkaamassa kamustani (Samun kummisetää) ja ihasteliin sen uutta gerbiililaumaa. ^------^ Samuhan niille naureskeli ihan hulluna ja oli ihan innoissaan, kun sai semmoisen syliin käveleemään. Jeesus (:D) taisi olla sen kyseisen otuksen nimi. jeesusgerbiili <-- klikkailkaa tosta minivideoon!

Itsestäni nappasin kaverilla kuvankin. Kotona on ainoa varsinainen peili niin huonolla korkeudella ja lähellä seinää, ettei siinä oikeen kuvia saa otettua. : ( Tarttisin jonkun remonttireiskan tänne. ;)

Kuvassa näkyypi uusi talvitakkini! Ostin superalella Zalandolta ensi talvea varten, mutta taisinkin saada sen käyttöön jo ny. On ihan kiva. :P Niinhän toi vanhakin takkini on sininen. Miten niiin jotenkin tykkään? :DD


Aamulla tekasin meille munakasta ja alkuillasta marjapiirakkaa. Kyllä syöminen on sitten ihanaa, eiks vaan? :DD Tota piirakkaa kutsuisin meidän sunnuntain kruunaajaksi.


Mut nyt me suunnataan nukkumaan. ^^' Huomenna onkin sitten kivvaaa tiedossa poitsulle ja mulle. ♥♥

4 kommenttia:

  1. Et turhaan tykkää sinisestä, kun se sopii niin kivasti sun tukan väriin! :)

    Teiän marjapiirakka näyttää kyllä niin hyvältä, mutta niin näyttää tuo munkin luumukakku uunissa, hehe. Syöminen on kyllä mahtavaa, mutta odottaminen ikävää. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmmm, kyl varmaan sopiikin. ^^' Kevättakin käyttöä vaan odotellessa. :P

      Nam, oliks hyvää luumukakkua? : ) Jooo, odottaminen on kyl ihan hirveetä! Mut onneks odotus aina sit palkitaan.. :P jos on siis onnistunut luomus.

      Poista
  2. Marjaiirakka näyttää herkulta! Saisko ohjetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, siinä mentiin kyllä niin helpolla, et huh. : D Ostin joskus muinoin (siis muutama kuukausi sit tjtn) pakasteesta makean piirakkapohjan ja ajattelin, että käytetään se nyt, ettei unohdu. :) Eli se vaan ja päälle sitten sekamarjaseosta. Tossa oli ainaskin mansikkaa ja mustikkaa. Sit ihan jollain perusohjeella tein. Kermaviiliä siihen tuli, ja sokeria sekä vaniljasokeria. : D Eipä kai muuta, en mä muista nyt. Mut hyväää se musta oli. :) Tai siis meistä.

      ja hei, tervetuloa lukijaksi:)

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)