lauantai 8. joulukuuta 2012

Laivareissu ja Rostock ! :)

Huippureissu takana. ♥ Meillä oli hurjan mukavaa Samun kanssa ja neljän yön reissu meni tosi nopeasti.

Hytti oli mukavan iso, laiva ihanan rauhallinen, ruoat hyviä, Rostock tosi jees ja Samu mahtava matkakumppani. ♥



Laiva ei varmaankaan ollut ihan täys, uskoisin, että meitä matkustajia oli alle sata. Oli muutamia muitakin lapsia ja Samu tietysti oli ihan innoissaan. Paljon saatiin myös olla pienessä leikkihuoneessa ja uima-altaassa keskenemme. Parasta laivassa oli ehdottomasti se, että siellä oli niiiiin ihanan rauhallista. Tuolla kannella missä altaat ja leikkihuone sijaitsi ei yleensä ollut keitään muita, paitsi välillä muita lapsia leikkimässä.

Ruokapaikassa ei joutunut jonottelemaan ja muutenkin oli ihanaa. Laivan kokki toi lapsille kinderit ja tykkäsi muutenkin lapsista kovasti. =)

Samusta tykkäsi monet matkustajat hirmuisesti. Samu on niin eläväinen poika ja tykkää hirmuisesti puhua ihmisille. Kun mentiin ruokapaikkaan, niin monesti huudahti kovaan ääneen, että "mmmmmoooooi. mä tulin." :) Äitin muru. On se niin ihana! Käyttäytyi laivalla ollessaan yllättävän hyvin ja eräskin rouva kun kysyi, että käyttäytyykö poika kotonakin noin hyvin, oli valitettavaa kertoa, että ei ihan.

Ruoat oli aika pitkälti tosi hyviä. :) Hyvin sieltä jotain löytyi ja aina oli myös jälkkäriä. Kymmenen kertaa käytiin ravintolassa reissun aikana syömässä ja voi sanoa, että sen huomaa. :DDD Nautin kuitenkin siitä, ettei tarvinnut itse hetkeen kokata. ;)

Päivä Rostockissa oli oikein mukava. Menosuuntaan päästiin toisten suomalaisten kyydissä keskustaan parin pysähdyksen jälkeen. ^^ Joulumarkkinat oli kauniit ja siellä oli myös tivoli, joka oli tietysti Samulle mieleen. =)

  
Meillä oli erittäin mukavaa. Laivaan palattiin taksilla, koska oli niin loskaista ja märkää. ;D Laivalla polskittiin, leikittiin leikkihuoneessa, SYÖTIIN, oltiin vaan. Ihanaa. :)


Otetaan uusiksi joskus. ♥


4 kommenttia:

  1. Aivan samaa mieltä oon minä! Varmasti ikimuistoinen reissu ja perjaatteessa teidän ensimmäinen, jossei naapurimaata Ruotsia oteta mukaan, ulkomaanreissu :)Ja Samppa näyttää joka kuvassa niin iloselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin tosi iloinen. ♥ Ihana reissu kyl oli ! :)

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)