maanantai 15. lokakuuta 2012

Lokakuun puolväli jo, huh !

Mä tässä juuri ehtinen vielä kirjoitella tän blogipäivityksen, kun isi ja poika ovat miehen isomummia sairaalassa moikkaamassa. Tulevat suht pian kuitenkin jo takaisin.

Uinnit jäivät siis tänään väliin, mutta eipä se maata kaada. :) Ens viikolla sitten ! Tämä kerta onneksi voidaan korvatakin, kun kerkesin poissaolosta ilmoittaa.


Eilen... vai toissapäivänäkö se oli.. Samu halusi köllötellä keittiötuolien päällä viltin alla, tutkailla mun kännykää ja syödä omppua. ♥ muru ♥

Tällä viikolla olis luvassa parikin normaalista poikkeavaa juttua. Huomenna heti aamusta on vuorossa Lidlin kärryralli eli 2min ilmaista ostosaikaa. Ihan mahtavaa ja vähän meinaa jänskättää, että mitä kaikkea mä nyt ehdinkään sieltä ottaa. :p Pienituloiselle tää voitto on ihan L O I S T A V A ! Tästä toivottavasti hyvästä saaliista on sitten luvassa ihan oma postauksensa.

Perjantaina olis tossa yhdessä lähileikkipuistossa vierailulla kiertävä eläinpuisto ja haluaisin kyllä poitsun sinne viedä. :) Poniratsastustakin siellä olisi.

 Nyt sopii jatkaa datailua vielä hetken, kerta ovi ei ole käynyt. Palaamisiin siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäisitkö vähän? :)