lauantai 2. kesäkuuta 2012

Vähän meidän kesävaatteita. :]

Aikasemmin puhuinkin, että haluan vähän esitellä meidän kesävaatetusta, tässä tätä nyt sitten tulee. (:



Esittelen tässä nyt siis vaan nää uutukaiset mitä on hankittu! Aika monta kivaa kesävaatetta on H&M:ltä eli shortsit, punaset chinosit, sininen pikeepaita, IHANA angry birds -paita ja uimashortsit. (: Sitten on Liandlon niin aurinkoisen piristävä leijonat -paita ja Molo Kidsin kaks mageeta toppia, autoversio ostettu käytettynä. =] Sit toki meillä on vielä jonkin verran vaatteita viime kesältä, jotka menee edelleen.. Viime kesäksi siis jo ostin 86cm kokoa ja tolle hoikkeliinille (tai ei se pallo ainakaan oo :D) ne on monet edelleen ihan passeleita. (: Viime kesänä kun sitä rahaakin oli vähän enempi, niin tuli hankittua kivoja shortseja, ihanat POP:n,  Benettonin ja Name It:n, eli nää on kaikki sopivia edelleen. <3 T-paitojakin jokunen on viime kesältä, jotka on edelleen ihan hyviä!


Itselleni en nyt pahemmin oo mitään hankkinut. Nää kaikki H&M:ltä. :DD Beessit caprit. Noissa on kivat vetskarit tuolla lahkeissa! Innolla ootan noiden käyttöä, kun en oo vuosiin vuosiin paljastanut sääriä.. Mulla on ollut pienestä tytöstä asti säärissä atooppista ihottumaa, joka on aika kurjan näköistä ollut välillä.. Aina siis oikeestaan on ollut vaikka legginssit + hame. Nyt sain sitten pari kolme kuukautta sit takaperin kunnon kortisonit, joilla on saanut ne aika hyvin hoitumaan vaikkakin jotain vielä on nähtävissä. Yritän tässä kuuria vielä vähän jatkella, josko ne lähtis kokonaan pois. :) Nostais mun itsetuntoa huomattavasti!! Sit on noi ihanat pinkit chinosit. :p Yks toppi (oli kiva kun vähän normaalia erikoisempi ja nätimpi), sandaalit ja pari söpöä pikkupikkulaukkua. Varsinkin toi keltainen on huippu. Yhet perustennarit kans hankin, mutta ne ei kuvaan päässyt. :p


Jotain mekkoja tms. haluaisin vielä itelleni hankkia. Oon sen verran laihtunut tässä muutaman vuoden aikana, että varsinkin mekot istuu aika huonosti. ;/ On se hyvä fiilis silti aina ostaa pienempää kokoa olevia vaatteita. (: Samulle nyt haluaisin aina vaan hankkia vaikka mitä uutta, mut täytyy vähän rajottaa.. Kirpparille jonnekin jos joku päivä pääsis!


Mites, ootteko muut hankkineet paljon uutta kesävaatetta? (:


2 kommenttia:

  1. Ai teillä myös fanitetaan Angry Birdsiä ja Salamaa :D Meidän herra 2v. on myöskin noiden perään. Tuo liandlon leijonapaita on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Angry Birds on kyllä meillä hitti, ehkä enemmän vielä mun kuin pojan mielestä. ;p Kyllä Samu tosin noita pehmojaan roudailee mukanaan välillä. <3 Autot ei meillä niinkään oo mikään hitti, mutta kivat uikkarit oli silti. ^^

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)